• Mike at home
    Tényleg csak akkor olvasd el, ha ismered a történet végét!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elolvastam az idevágó részt a végigjátszásban, ha Rendet választod, akkor is megölöd a végén a nagymestert, mert a szalamandra irányítója. Nekem hiányérzetem maradt, mi lett a többi witcherrel, ok, hogy Alvin felnőtt korára megszállott lett, de miért akart megöletni az elején, miért akarta magát elraboltatni, Azernek mi volt az igazi szerepe? Egyébként vicces volt, hogy Azer hogy megfeküdt némi tűztől, nem hittem volna, lévén tűzmágus, ártani sem szabadott volna neki. Azt sem tudom mi lett Trissel, ki volt a bérgyilkos a záró moziban?

Szerintem szomorú lett a vége, egyrészt mert amiről álmodoztak abból nem valósult meg semmi (normális családként élni) nem volt jó hallani a Vadak Urától, hogy szinte minden ténykedésem - pedig igyekeztem jól választani, morális döntéseket hozni (meg is jegyezte Gerald, hogy milyen witcher ő, ha nem öl meg szörnyeket, ellenben embereket igen) szal eddigi ténykedésem csak vért és pusztulást hozott. A király, hogy nem tartotta be a szavát. És hogy Alvinnal miért nem lehetett megbeszélni a dolgokat, akár már az elején, bár akkor oda a történet :)