13886
  • Mike at home
    akkor hogyan?
  • tarti19
    Azért nem egészen így van ahogy leírod:P De jó a megközelítés.
  • Mike at home
    Tényleg csak akkor olvasd el, ha ismered a történet végét!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elolvastam az idevágó részt a végigjátszásban, ha Rendet választod, akkor is megölöd a végén a nagymestert, mert a szalamandra irányítója. Nekem hiányérzetem maradt, mi lett a többi witcherrel, ok, hogy Alvin felnőtt korára megszállott lett, de miért akart megöletni az elején, miért akarta magát elraboltatni, Azernek mi volt az igazi szerepe? Egyébként vicces volt, hogy Azer hogy megfeküdt némi tűztől, nem hittem volna, lévén tűzmágus, ártani sem szabadott volna neki. Azt sem tudom mi lett Trissel, ki volt a bérgyilkos a záró moziban?

Szerintem szomorú lett a vége, egyrészt mert amiről álmodoztak abból nem valósult meg semmi (normális családként élni) nem volt jó hallani a Vadak Urától, hogy szinte minden ténykedésem - pedig igyekeztem jól választani, morális döntéseket hozni (meg is jegyezte Gerald, hogy milyen witcher ő, ha nem öl meg szörnyeket, ellenben embereket igen) szal eddigi ténykedésem csak vért és pusztulást hozott. A király, hogy nem tartotta be a szavát. És hogy Alvinnal miért nem lehetett megbeszélni a dolgokat, akár már az elején, bár akkor oda a történet :)
  • Ioles
    Ez engem is érdekelne, a Rend oldalán nemtom hogy mi a befejezés.
  • grebber
    Neked mi lett a vége? Írd le spoilerbe légyszíves!
  • rosti
    Esetleg ami a kézikönyvben olvasható
  • Bachstein
    még nincs magyar fordítása a könyveknek
  • Mike at home
    nem tudja valaki létezik a könyv(ekből) magyar fordítás, kiadás?
  • Mike at home
    na végigjátszottam

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meglehetősen szomorú történet - alapvetően. Nem lett éppen pozitiv a vége
  • Mike at home
    van aki jól csinálta, van aki kevésbé
    és rengeteg a startrekes :)
  • Vail
    üdv, az lenne a kérdésem,hogy az 1.3as kieg kalandnak,h tudom előcsalogatni valmilyen szinkront?
  • Fayme
    néhol vicces a magyar. pl. én imádom Mikulnak a parasztos stilusát:DDD
  • barom
    Angol nyelvtudás fejlesztésnek tökéletes lenne. ;)
    Mellesleg nagyon érdekelne egy-két résznél az eredeti szinkron, merthogy szerintem csúnyán érthetetlen lett. Néhol meg az az érzésem, hogy megkapták a szövegkönyvet (a neves szinkronszínészek) és felolvasták rossz hangsúllyal. :D

Végülis nem zavar, csak szívesen nyomnám úgy is.
  • benkoszabi
    ennyire zavar a magyar szinkron?
  • barom
    Szevasztok!

Magyar verzióm van. FAQ-ban látom, hogy angol verzióból lehet magyar feliratosat csinálni. Nade magyar verzióból tudok-é angol-t?
    Torrenten felleltem az angol nyelvi fájlokat, fel is tettem, de így a feliratok is angollá változnak.

Próbálkozott valaki azzal, hogy angol szinkron legyen magyar felirattal a magyar kiadáson? Ezt szeretném elérni.

A segítséget és 5leteket előre köszönöm! :)
  • Bachstein
    majd az V. fejezetben meg fogod lelni
  • Mike at home
    hali

hol találom meg a tóparton a tünde feljegyzéseit a kriptában?
    voltam a kriptában még Berengárral, akkor találtam az egyik szarkofágban egy páncél darabot, de semmilyen papirt, könyvet nem.
    voltam a mezőn lévő kriptában, no ott még ennyit sem találtam
    hol van a tünde feljegyzése?
  • benkoszabi
    nekem ez nem jó, én nem akarok minden felrakásnál ennyit szöszmötölni, meg belepiszkálni a főájlokba, rendes letölthető magyarosítás érdekelne, hogy olyan létezik-e?
  • Bachstein
    A játékkal kapcsolatos FAQ-t ott fentebb olvashatod!
  • benkoszabi
    Üdv. a játékhoz létezik magyar felirat, tehát akinek nem a magyar verzió van meg, hanem angol nyelvű, az tud letölteni honosítást (csak feliratot), vagy magyar formában csak a szinkronos van, amit a CDProjekt csinált?
  • Fbn Lx
    én is akartam neki írni, de mondom annyira biztos nem hülye :D
  • gyonax
    Ilyeneknél szokott lenni egy alapvető hiba: be van nyomva a numlock?
  • Christopher44
    ma megvan de az volt a baj hogy nem tudtam mit kell csinalni a korhazba a szobornal
  • Fbn Lx
    menj be a toronyba ahol a nyomozó vár
  • Christopher44
    megoltem a gólemet(a villámhárítósat) es utana nem marad fokuldetesem a nyomozo var a varnal kalkstein pedig mindig elkuld
    mit csinaljak most
  • Bully1993
    Az 1.3 as van meg! Amúgy meg azért kell mert már egyzser végigtoltam csak mégegyszer akoram úgy hogy mindent máshogy csinálok de nincs elöző mentésem csak qvára a végén és nincs kedvem megint végigszenvedni az egészet!
  • Mike at home
    figy, ha még a cheateléshez is hülye vagy... akkor ne cheatelj
    mire kell különben a cheat?
    én egyszer használtam eddig csak: a bestiánál
    egyszerüen nem volt kedvem ezzel szenvedni
  • Police88
    nézd meg h jó verziót szedtél le olyat kell amilyen patch van felrakva neked 1.2 v 1.3...
  • Bully1993
    Ez a trauiner de fos nem is működik! Elindítottam a tarnert írta hogy menjek a witcher menüjébe és nyomjak f1et ezt meg is tettem és kiírta hogy sikeresen beraktam de semmi se történta numokkal nem csiál semmit ugyan olyan mint régen csak vmi hülye hang pofázik 2 szót!
  • xerdi
    Meg lehet anélkül is csinálni, hogy meghaljon. De akkor sem történik semmi különös , ha életben marad.
  • Police88
    Nektek is meghalt Berengar mikor összecsaptatok Azar Javeddel? mert nekem kifeküdt :S
  • Bully1993
    Beraktam és azt írta hogy aktiválva van de semmi se történik csak vmi hülye hangot hallok ami azt mondja (hallás szerint írom) atli meg dietli.
  • Mike at home
    nem kell berakni
    egyszerüen elinditod
    egyébként is le van irva a readme-ben mit kell csinálni
  • Bully1993
    Egyszer már végigvittem csalás nélkül jó sok időbe tellett és azért szertnem mert el végig akarom vinni a renddel is de nincs kedevem megint annyit szarakodni!
  • vegytek
    ne csalj!!
  • Bully1993
    Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet a witcher trainert berakni a játékba? Előre is köszi!
  • rotator
    És milyen? Mert én úgy hallottam, hogy rettenetes...
  • Bachstein
    Örömmel jelentem, hogy elkezdtem készíteni a magyar feliratot a filmhez. Nem mondom, nem kis meló,de a türelmesebbek ha várnak, sztem 2 héten belül megleszek (ahogy majd az időm engedi, csinálom). Mindenestre ha valakinek kell a film + angol felirat, csak írjon privátban.
  • AntiHero
    jupi még jó hogy nem vettem meg anno, mert nem volt pénz:) Most szeribntem beruházok rá.
  • Bachstein
    Oh, és végre kiderült (legalábbis a filmből kiszűrni véltem) hogy miért lett Geralt haja fehér