Silent Hill
-
Akad benne :D
Természetesen nem úgy, mint a játékban. Egy két jelenetnél láthatjuk a korházat amikor Alessa fekszik bennt. Meg ugye vannak benne nővérkék is :D
Bár az igazi kórház az sajna nincs benne :(
Nekem ettől függetlenül tetszett a film. Már maga a hangulat az ami nagyon ott van. Nem is mondom, hogy mikor néztük moziban már amikor megkezdődött az elején ahogy meghallottam a zenét. Beleborsódzott a hátam is. Nagyon jó volt hallani. Utána meg jöttek a meglepik sorra. A szörnyek detto mint a játékban, az SH-s világ is tiszta játékbéli hangulatot árasztott. Persze ezt csak azok tudják akik a játékkal játszottak. A történet meg hát ugye az első rész története kisebb módosításokkal amikre azért sztem volt szükség, hogy az átlag néző is megértse valamelyest. Ha sikerült akkor sikerült, ha nem akkor meg így járt. Bár sztem legtöbbjük azt sem tudta, hogy ilyen játék létezik :D
Persze vannak a filmben logikátlan húzások, de sztem nem jelentősek. Rose ruhája meg nekem annyira bejött :D
Kedvenc részem a 3. rész, és hát ugye Heather stílusba öltöztették fel Radha Mitchellt. Az a csizma, meg ruha rajta nagyon el lett találva :)
A 2. részt én is várom, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.