Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazi silent hill vége volt...😊
(DE a gyereknek ki magyarázza meg?)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Szerintem Rose és alLánya végül eltávoztak, csak még egyszer látni akarta a férjét elõtte. A végén nem voltak meglepettek, nem voltak rémültek. Sztem akkor már tudták mi a helyzet. 😊 Szóval sztem szép vége volt.
A túlvilágon voltak, mondjuk már silent hillben is csak ott vmi gonosz tombol, de elengette õket végül is.
Eza túlvilág mert a köd még megvolt, csak a világ többi része nem elátkozott
A film értelmezése mindenki saját szíve joga(mármint meghalt-e vagy sem)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A játékban elõfordul (ha azt a véget kapod), hogy a város elenged- és kijuthasz a való világba.... vagyis az utolsó percig nem lehet tudni, hogy halott vagy-e vagy sem.
DE most ennek a filmnek köze van a silent hill sztorihoz? Az 1ben volt HArry meg a lánya, a 2. egy alternatív rész , 3. rész HArry felnõtt lánya, a 4.ben vmi pasi azt nem ismerem
A silenthilleknek az volt a lényege hogy gillespie elakarta hozni az istent a foldre és ezért harry lányát használta(1,2rész)
De itt gillespie csak egy bolond volt aki megakarta védeni a lányára hasonlító sharont, a Gonosz meg felhasználta fõszereplõ csajt hogy elkapja a templomosokat.A Gonosz attól még gonosz!
HJA én is a halál dologra szavazok silent hill az eltévejedett lelkek világa, vagyis silent hill nem enged el néhány embert! mert a filmben ez egyértelmû hiszen itt külsõ szemlélõk is vannak, ergo a városnak van
3. formája is a valódi és ez nem hülyeség me gondolom kikérték a játék rendezõk véleményét!JAAJ de annyira örülök hogy nem happy end lett a vége!
+szép mondás:"egy anya isten a gyermeke szemében"
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Ez az amikor a telefonban vagy a tv adásából kiszûrõdõ hangok mintha emberiek lennének. Mintha beszélnének. A sokan ismerték(vagy vélték felismerni) halott szeretteik hangját így. Állítólag volt olyan eset amikor a nõ a halálos autóbaleset után hvta fel a férjét hoyg segítsen mert balesetet szenvedet.. (ismerõs nem?)
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
LINK
inkább alternatív álmok,.... Alessa álmai
szerintem nem lehet tudni, eldönteni hogy álmodod-e silent hill-t vagy az álmodik téged...illetve tényleg ott vagy-e járod-e utcáit...
Lásd az elsõ rész "BAD" befejezését mikor a baleset tényleg halálos kimenetelû vagyis nem is szállsz ki az autóból megkeresni a lányodat.
Vagyis Silent Hill dönti el hogy halottan, szellemként kóborolsz vagy egy alternatív világban de élõként....
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A démon nem tudot hozzájuk férkõzni és elvinni õket ebbõl a köztes létbõl.
Monta is Rose.
- Isten nincs itt!
Rose elõször bement és megingatta a hitüket a dumájával, majd ugyebár behozta a démont/Alessa-t. 😊
+ Ha egy templomban vért ontanak az megszencségteleníti a helyet. (Teológián volt rólla sz.) + ugyebár a démon vére/maga a démon volt ami kifolyt. Az elárult Alessa vére. Ez pont elég volt hogy összeomoljon a védelem.
Aztán jött Alessa és egy könyned akupunktúrás kezelés kiséretében vitte a pokolba a bûnösöket. 😊
A démon csak azt mondta, hogy segít visszahozni a lányt. Egy büdös szó sem volt szabad elvonulásról. 😊
De hát ki más jöhetne megbüntetni a bûnös városlakókat mint a Bíró? 😊
És ha kinyirják? Max a következõ darkosuláskor visszajön. 😊
Bár nem szeretném ha kinyírnák. 😛
"WITCH! WITCH! BURN THE WITCH!"
Esetleg lehetett volna egy tökös tengerészgyalogosokból álló kommandó akik behatolnak a városba lõni. 😊
DE ennek a filmnek semmi köze a game timeline-jához mert cybillt nem lehet hova tenni a film és a játék miatt.
(ha jól megnézitek az elején az aluljáróban fel van firkálva cheryl neve a falra piros betükkel, ez az alázat a játék iránt, szép)
Érdekes volt a vûltás hogy tulképppen a szörnyek a jók és a ott ragadt emberek a gonoszak akik megérdemelten ragadtak ott...
Inkább az emberi gonoszságra fektették a hangsúlyt(csõlátású boszorkány üldözõk),ami tényleg elrettentõ(szegény cybill)
Az gáz csak h a semleges nézõ aki nem ismeri a gamet,azt mondja h ja megint egy kislányos horror szellemekkel!Pedig ezt a kislánystílust a silenthillbõl lopták, pl Kör film rendezõi
a zene is szinte ugyan olyan stilusu minta game-ben,talán egy kicsit a befejezéssel nem voltam megelégedve...
ezért csak 9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)