Silent Hill
-
Gabe18 #703 Hihetetlen számomra hogy ennél a filmnél képesek voltak ellenállni a nézettség varázsának (csináljunk bugyuta történet hogy mindenki egyből értse),és a cenzúra hatalmának is (jaj ne legyen túl véres mert akkor baj lesz),hanem megcsinálták szerintem tökéletesre.Ez igen!
A történet sem teljessen a Silent Hill 1 ugyan,de rengeteg dolgot átvettek.
A hangulat pedig tökéletes lett.Szinte ugyanaz az érzés volt nézni,mint régen a Silent Hill 1-el játszani.
A történet kétség kivül kissé zavaros lehet,engem némileg segitett hogy játszottam a játékal annó,illetve volt egy oldal ahol az eddigi SH játékok elég alapossan ki vannak elemezve,igy már egész kerek egész lett a dolog.A vége szerintem is az hogy Rose és Sharon ott ragadnak Silnet Hill világában.Hogy ez most a halál vagy egy másik köztes világ,ezen már lehetne vitatkozni.És bár az elátkozott várost elhagyhatták, az az otthon ahová hazatérnek nem az ahol a férje várt rá.
Ez igy nálam 10/10,nem azért mert ez a tökéletes film,de ez ugy volt jó ahogy volt.
Hát szóval ebben a szellemben szivessen vennék folytatást bármelyik játékrészt alapul véve...