• ximix #36614
    Köszönöm, láttam Frezer postját, szomorú eset sajna.
    A reddit linken egy kültéri kamera felvétele látható az eseményről, ami rögzítette a történteket,
    a kisteherautó vezetője lassítás nélkül hajtott a vonat elé sajna.

Közben itt az újabb baleset.
    A Hírekben mintha halottam volna, hogy lesz valami szigorítás, bár nem tudom ez mit jelentene.
    Mindenesetre szerintem elkezdhetnék ezerrel kiszórni a félsorompókat.

Interaktív közlekedésbiztonsági kampány a MÁV-tól
    https://utkozespont.hu/

szeged365.hu
    "A dolog azért is meglepő, mert szűk 72 órán belül ez már a negyedik vonatbaleset, amely abból adódik, hogy valaki a tilos jelzés ellenére sínekre hajt:

04.05. - Kedd hajnalban Mindszentnél történt meg az öt emberéletet követelő tragédia,
    04.06. - Szerda este Tiszaföldvár és Kunszentmárton között hajtott a szerelvény elé egy nyerges vontató, amelynek sofőrje karcolás nélkül szállt ki a járműből,
    04.07. - Csütörtök hajnalban viszont újabb tragédia következett, Sárváron egy Lancia Ypsilon hajtott tehervonat elé, a sofőr a helyszínen vesztette életét.
    04.07. - Csütörtök Vonat és autó karambolozott Bácsalmásnál, két ember könnyebben megsérült
    04.12 - Kedden kora délután egy tehervonat autóval ütközött az Encs és Méra közötti vasúti átjáróban.
    A személygépkocsi vezetője az ütközés előtt kiugrott az autójából. A vasúti szerelvényen sem sérült meg senki.
    04.13 - Szerda Autó hajtott a vonat elé Tapolcánál szerda reggel, összeütköztek

Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.04.13. 19:41:45