Minden rendszer rendben van nálad? Gázoltál már el valakit zebrán aki mobilozott, vagy honnan jön ez a szintű ingerültséged a témában? Gondolom te vonalanként kétszer körbenézel minden zebrán való átkelésednél, akkor is, ha összesen három autót látsz 800 méteren belül, amiből kettő a pirosnál áll. A rolleres videón látható átkelőn cirka 2945-ször mentem már át én is, belátható a világ faszáig abba az irányba ahonnan az az idióta bmw-s jött, én se számítottam volna arra, hogy egy hosszú másodpercek óta piros lámpát nem vesz észre valaki egy teljesen üres úton. Ráadásul a kiscsaj még el is nézett balra rollerezés közben, azért állt meg. Ha takarásból jött a BMW a külsőben, és csak a lámpa előtt került a belsőbe, akkor meg eleve nincs miről beszélni, elnézel balra, látod hogy érkezik valaki a lámpához, aztán mire következőleg elnézel balra, már a gyereked előtt hajt el a szembe sávba. Aláírom, vannak darwin díjasok, akik mobilozás közben besétálnak a hév alá is, és a linkelt videóban is volt bőven olyan, aki teljesen vakon volt, de te lényegében minden ilyen helyzetben a gyalogost hibáztatod, miközben előfordulnak védhetetlen helyzetek, akármennyire is odafigyelsz. Utoljára szerkesztette: csabush, 2021.07.16. 15:12:25