• cement
    így van. tinédzserként az emberben dolgoznak a hormonok, a bizonyítási vágy, és a félelemérzete teljes más, ha van egyáltalán. vagyok elég önkritikus, hogy tudjam és bevalljam, hogy egy fasz voltam. szerintem senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat az élete során, amiket azonnal megbán és visszacsinálna, de ha van elég szerencséje ahhoz -mint nekem-, hogy tanulhasson belőle, akkor az egy életre szóló lecke kell, hogy legyen.
    a vezetéstechnikai tréning és egyéb plusz képzések hozzáadását a jogsiszerzéshez én is támogatom, nagyon kevés felkészültséggel engednek ki az utcára mindenkit, és ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy nincs semmilyen szabályozáshoz kötve, hogy 80 lóerős autót veszel, vagy 600 lóerőset, akkor könnyen látható, hogy az ilyenek bele vannak kódolva a rendszerbe. most ez épp egy 1.5 vagy 1.6 szívóbenzin lancer lehetett a képek alapján, de láttunk már sok képet és videót az évek során ahol amg mercik, porschék és hasonlók jutottak ugyanilyen sorsra a vezető tapasztalatlansága miatt