Megnéztem párszor a videót és az jutott róla eszembe elsőként, van amikor az ember rosszkor szól a másiknak és abból van a baj, ezt már megfigyeltem és van, hogy jobb utána vagy előtte megmondani valamit, de nem a történés közben, mert van aki rosszul reagál rá és abból lesz a baj.
A oktató lehet várta a reakciót, mert pl ő látta a pirosat és kíváncsi volt a tanuló megáll e, majd mikor látta, hogy nem lassít szólt, hogy "hé nem láttad, piros van" és a tanuló meg nyomott egy féket kuplung nélkül és lefulladt.
Ilyenkor az oktató gyors odanyúlna ha van kulcs és önindítóval is arrébb lehet vánszorogni, a gombos autóknál, hogy van ez nem tudom, ha rutin meglett volna, hogy kuplung be, egyes, indít és nagy gáz az idő még úgy is szűkös lett volna.
A felvételen amikor az oktató elszalad az autó olyan, mintha ép indulna, de már késő sajnos.
Az oktatónak kellene látnia mennyire rutinos vagy rutintalan valaki egy autóval és addig nem engedni ki az útra míg az autót megbízhatóan nem tudja kezelni, ne a forgalomban gyakoroljon, ott már a forgalmi, Kresz szabályokat kell gyakorolni.
Azontúl a felvétel ugrik 6 másodpercet, 51-ről 57-re vált valószínűleg egy mozgásérzékelős kamera ami nem folyamatosan rögzít