Egyszer az asszonnyal mi is majdnem így jártunk. Addig hiába mondtam, hogy jobb piroson átmenni, ha belátod messzire az utat, és nem jön SEMMISE, mint zölden lelépni úgy, hogy látod, hogy jön valami. Pedig, az eset előtt nem győztem "könyörögni", menjünk már. Hiába zöld a lámpád, attól még halálra tudnak gázolni. Ha nem jön senki, és folyamatosan figyelsz, nem tökölsz, akkor sokkal nagyobb az esélyed túlélni. Majd, egyik este, mit ád Isten, sehol senki, piros. Állunk, me ugye piros. Még sehol senki, majd feltűnt messzebb 4 fényszóró (két autó). Láttam ("érzékeltem a sacc/kbval"), hogy jobban nyomják, mint 50, az tuti. Talán mentek 80 körül. Aztán a gyalogosok lámpája zöld lett, és persze, az első kocsi félig becsúszott a zebrára. Mondom az Asszonynak, ne, ezért KELL felhagyni a hülyeséggel (mielőtt lelépett volna, vissza fogtam, várjon, meg ugye a fékcsikorgás is vissza tartotta). Ha jön a rendőr, a piros lámpánál akkor max nem mész át a piroson, és majd átkelés közben imádkozol Allahhoz, Jehovához, Buddhához, hátha az egyik segít.