Mikor pár éve kemény 30km/h-val nekicsúsztam egy Suzuki Swift hátuljának, az ürge azonnal kiugrott és ordított, mint a sakál, hogy mocskos részeg tróger vagyok. Valójában totál absztinens vagyok, az ABS meg szépen bekapcsolt és nekiengedte az ürge hátuljának, a baleset meg úgy történt, hogy jött az ismerőse szembe, az ismerősének volt akadálya ő meg nyomott egy satut, hogy a szembejövőnek nehogy ám aztán meg kelljen állnia. Kvázi az én kontómra is lemondott a saját elsőbbségérő a semmi közepén... nyilván számítottam rá, hogy satuzni fog (not). Persze én voltam a hibás, mert nem tartottam be a követési távot... lényeg, hogy a kedves ismerős vigyorogva ment tovább, az elsőbbségről lemondó Suzukis meg én állhatunk ott 1 órát, mire lerendeződött az ügy, ugyanis instant rendőrt hívtam, a baromja, meg nem akarta ám megvárni! Hirtelen sürgős dolga volt. Meg is szondáztattak, de a rendőrcsaj hangosan felröhögött, mert azt mondta, ilyen erővel ember még nem fújt szondát... tsókolom totál antialkesz vagyok :-P