• matyi0323
    Nézem ezeket az ukrán/orosz videókat ( ha lehet ilyet mondani balesetes videókra, én szeretem őket, mert sok "vicces" ), de egyáltaán nem értem ezt a gondolkodást. Mennek mint a barmok, oké, hogy ezek a belsőkamerák sebességérzetben csalnak, de a kockaladások is mennek simán 80-al, akkor a fekete dögökről nem is beszélve. Minden szutyok szar esős úton nyomják neki, beláthatatlan kanyarokban előznek, bőven piros lámpán átmennek stb.. Van egy orosz ismerősöm, felesége ukrán és mondja, hogy egyébként meg rohadtul nincs pénzük ilyen kocsikra ( ukránoknak főleg), amikkel járnak, hogy nálunk 4-5 millánál indul az ára, gondolom ott is, csak mindet megveszik hitelre, hogy lássák nekik milyen autó van. Inkább nem esznek, csak fekete bmwvel mászkáljanak. Ezért sem értem mi a f..szomnak mennek mint az állat, ha tudják, hogy nincs másik. Mert ismerősöm állítása szerint két féle ember létezik ott, aki simán megveheti ezeket a kocsikat ( de ők leginkább maffiózók ) vagy a nagyon csóró aki csak mutatni akarja. Szerintem rengeteg baleset simán elkerülhető lenne, de sokszor mintha szándék se lenne bennük, hogy kikerülje vagy fékezzen..
    Rengeteget vezetek én is, és sajnos az a tapasztalat, hogy nálunk is egyre több a birka, aki csak megy, mert megelőzve egy kocsit nem 120-al hanem 122-vel tud tovább menni..Nem értettem az ilyet soha. Tegnap is jött szembe a mentő, tisztán láthatóan a két sáv már húzott is két oldalra, erre egy hülye gyökér a tuning swiftel hátulról a picsából elkezdte a két sor között nyomni neki.. a mentő meg satuzott vagy 90ről.
    Az ilyeneket helyszínen lelőném, nem elvenni a jogsiját meg pénzbírság meg ezaz..