• Roger6
    Na, akkor essen le az állad. ÉN bringázok, sokat, sok emberrel, ez a hobbim. Zebra előtt leszállok, GYALOG tolom át a bringát a gyalogos zebrán, csak ott megyek bringával, ahol jelölik, van világításom, prizmám, láthatósági mellényem (ez igaz bármelyikünkre, pedig nem vagyunk kevesen). Mégis 1 héten egyszer tuti el akarnak gázolni, mert KURVÁRA nem figyelnek az autósok a bringásokra. Ha elsőbbségem van, én akkor is lassítok, mert ha autós jön, vagy nem lát meg a szájbakúrt neonzöld mellényemben, vagy pont leszarja, mert szerinte a kerékpáros nem jármű, így neki nem kell elsőbbséget adni. Már szedtem ki autóst autóból ilyen miatt.

Most felnyitom a szemed, s lőn világosság! A topic 99%-a autós balesetekről árulkodik, ezek után biztos vagy benne, hogy a bringások külön állatfaj? Nézd meg a HETI autó karambolos videókat, amiből HETI szinten több óra jut a nézők elé tálalva. Persze, lehet találni bringásokat is, de az arány nagyon durván az autósok felé húz. És egy ilyen topicba beírja bazmeg, hogy szerinte más a külön állatfaj.

Láss, ne csak nézz, ember...