• Tinman #25210
    Végre!

Most azt hiszitek, trollkodom, vagy hülyéskedek, vagy ittam. Egyik sem.

1.5 hónapja történt és nagyon, de nagyon sajnálom, hogy nincs a céges autóba kamera.

KETTEN ültünk az autóba.

Előttünk volt egy pékséges autó, az a tipikus kenyeres verda, áruszállító kisebb fajta "dobozos". Követtük.

Jobbról 1km-es távig is simán ellátható szántóföld, bármiféle földút nélkül.

Balról magas rézsű, árok.

Lassan ment a kenyeres kocsi. Kinéztem mögüle, látom, hogy jön egy relatív fényes fényszóróval megáldott terepjáró, sebessége saccra 80-90km/h volt, normál tempó! Ebben a pillanatban a terepjáró olyan 150-250m-re lehetett, tehát nem túl messze!

PÁROM is látta, jelezte is, hogy vigyázz jön egy autó... ezt ő úgy látta elvileg előbb, hogy jobb oldalról a kenyeres autó elé látott.

Visszahúzódtam.

Eltelt kb. 4-5 mp és gyerekek... máig nem értjük: NEM JÖTT SEMMI!!! Kinéztem és SEHOL SEMMI!!! Párom is látta!

Egyszerre döbbentünk le a párommal, hogy ez, hogyan lehetséges???

Többször jártunk már arra még aznap is és nem volt bekötő út, nem ment le a szántóföldre hiszen azt lazán láttuk volna.

Ha más mondja, pontosan úgy reagálunk, mint most ti... hülyének nézzük a másikat.

Itt a helyszín! Akkor sokkal, de sokkal jobban belátható volt, mert a fák még nem is zöldelltek, a fű is kicsi volt.

Hová tűnt el? Balról magas rézsű, nincs út. Balról a párom utána rögtön figyelte a szántóföldet és semmi...