37130
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #27544 -
hihetetlen mekkora barmok
voltak -
Nincs több kérdésem. -
Amikor néztem ezt a South Park részt, azt hittem senki se ilyen hülye. Tévedtem... -
Pályázhatnak az év hülyéje címre: Idióták -
Ez most így olyasmi lehet, mikor a mozdony elején valami puffan egy nagyot és megállásig nem tudni mi volt az, majd kiderül, hogy "csak" egy őz volt.
Nem is tudom, hogy az autós helyében kib*ott dühös, vagy megkönnyebbült lennék... -
nem hiszem el hogy 2015ben még itt tartanak jó páran hogy van aki szerint ez vicces vagy nem is tudom, mi járhat a fejükbe ezeknek ilyenkor ? -
Így már egyszerűbb?
"Nyugi, nem igazi ember volt, hanem az orosz trollok legújabb tréfája, egy kirakati próbababa felöltöztetve és kitéve az útra valami nem túl kivilágított helyen. " - Index. -
#27376 -
ennél nagyobb wtf-balesetet nem nagyon láttam mostanában.
-
Stockbauer33 #27534 Összefosták magukat hogy mekkora hó lesz erre semmise esett.De leállitották a metrokat
Ez azért mástészta :DDD -
ez jobban sikerült :) -
Jól értem, hogy azt kiabálja, hogy "ohhhh fuck yeah"?
-
http://mirror.ninja/3kb7 -
máshol is fent van esetleg? le van tiltva a videó :( -
Blum #27529 "Nailed it!" :D -
-
-
Volt fegyver a tagnál, szal teljesen. Tökmindegy, hogy hátbalőtte.. Ha nem lövi, lehet 3 másodperccel később golyót kap. -
Érden,egy Mercedes és Opel karambolja. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!javitva :) -
Blum #27523 Utolsónál én rendesen besz.rtam :D
btw...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aláírásodban Kingstone Kingston lenne helyesen :) Bocs, menthetetlen kocka vagyok :D -
azt néztem én is :) és a csávókám jól tette hogy nem játszotta a Rambót, kikapjuk ablakon keresztül stb. hagyta elmenni.
08:50 az meg tipikus báááázmeg micsoda mázli vagy jó reflex
a végén a gyalogosok, tipikus b@lfasz idióták, nem nézünk szét, fejünkön a kapucni stb.
a legutolsó meg valami horrorfilm, nincs az a reflex ami ezt kivédi. -
Blum #27521 8:15-nél kicsit kint van a pajszer. lehet, hogy ezért gurult hátra? :D -
szerintem öngyilkos... ha kikockázod a felvételt, lehet látni, hogy ácsorog az út közepén és a kocsi felé néz. Tuti sikerült neki, ilyen sebességnél valószínűleg szét is szakadt... -
A végén azt a gázolást feldolgozni.
Nem lehet egyszerű. -
Sigh... a szerencsétlen alatt azt értem, hogy a sötétben látszólag azt sem tudta hol van, tehát sajnálatra méltónak tartom.
Rengetegszer futok sötétben és 1-2x már velem is megesett, hogy rám sötétedett, nem volt se csillag, se távoli fények, se Hold, a teljes világítós/fényvisszaverős felszerelésem meg persze otthon. Egy idő után, (főleg, ha már átlépted a határaid) bizony megeshet, hogy picit zavart leszel és elköveted azt a hibát, hogy a könnyebb és gyorsabb haladás érdekében középre beállsz és ott futsz. Mondjuk én még a legrosszabb állapotomban is mindig lemegyek majdnem az árokba, ha már csak messze meghallok egy autót, meg 95%-ban jobban ki vagyok világítva mint az Eiffel-torony :-D -
Szerencsének ehhez semmi köze. -
Az nem egy szerencsétlen futó? :-( -
Ázsia... -
Na épp linkelni akartam. :)
Az utolsó az uhh... -
atya úristen az utolsó... -
CCT-52, a vége durva... -
Jogos vagy nem jogos, nem a rendőr a hibás. Egy bűnözővel kevesebb. -
Gyanítom igen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a videó alapján: fenetudja, francért támadt a rendőrre, majd futott el.. ha meg leejtette pl. a telefonját futás közben.. mi a francért hajolt le érte, ehh
amikor lehajolt, a rendőr már reflexből lőtt, ez idáig még jogosnak tűnik, mert lehetett fegyver, de azt nem értem, hogy amikor már futott tovább miért lőtte hátba
leírás és a videó szerint:
a rendőrt kihívták, mert állítólag a férfi fegyverrel fenyegetett egy nőt hogy megöli, majd mikor kiért, jelezték neki hogy kint van a férfi, odament hozzá, majd az rátámad, elkezdet futni, majd leejtett valamit ami akár a fegyvere is lehet... majd végül kiderült hogy tényleg ott volt nála a fegyver
első körben talán elég lett volna csak levegőbe lőni, aztán megpróbálni lábra célozni, de ott abban a helyzetben nem lehetett megitélni hogy mit akar a gyilkossággal fenyegetőző felfegyverzett menekülő
ha nem támad a rendőrre, nem halt volna meg... talán ebből tanulnak mások is.. -
fasznak kell baszakodni a rendőrökkel ezt sosem értettem. -
Rev Hard #27507 Jogos volt-e a fegyverhasználat ?
-