Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt szálltak meg a szállodában ahol dolgozok. Már itt is eléggé be voltak állva állítólag...
Anno régi cégnél, egyik kolléga a mûszerfal mellett hagyott egy levegõspary-s flakont. Az autót bezárta.
Mikor legközelebb arra járt, a szélvédõ és a mûszerfal már romokban, és a bezárt HÁTSÓ ajtót is kinyomta a légnyomás. Hihetetlen volt. ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. ja mert hogy az úgy indult, hogy a bringás megállt a zebrán..
Az autós ott hibázott, hogy bement a busz elé, hogy rálóghasson a zebrára, nem kell ezt túlmagyarázni, egyszerûen csak leszrja a kreszt.
Egyébként a videó alapján az a 20centi kb egy méter, a másfél méteres zebrán.. ;-)
Egy a lényeg, egyik se volt szabályos, de az autós örülhet hogy nem lett megfejelve a bukóval amikor hozzáért a bringáshoz..
"Nulla tenaci invia est via"
2. a videón könnyen kivehetõ hogy az arcoskodást és az agresszív karlendítést a bringás kezdi meg.
Nem kell túlmagyarázni, egy agresszív kisparaszt volt a bringás és kapott egy maflást. Ok, az autós is hibázott, hogy egy 20 centit rálógott a zebrára, de hát na bumm, mindenki kényelmesen elfért tõle. Hát akkor?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
kár, hogy nem látszik mennyivel állt meg a biciklis elõtt.
viszont amelyik autós a zebrán áll meg azt szivemszerint ott helyben gyújtanám fel, leszrom hogy 10centit vagy 5 métert foglal el belõle, de NE ÁLLJON MEG RAJTA!
a kerékpáros gondolom azt jegyezte meg neki, hogy a zebra nem parkoló, erre kipattant az autós.. na most akkor ki is a kisbíró ? 😉
"Nulla tenaci invia est via"
zebrán meg toljuk a bringát
Ha biciklizek, legszivesebben leköpném sok autós szélvédõjét, ha meg autózok, legszivesebben áthajtanék sok kerékpároson. 😄
Biciklivel meg nem tekerünk gyalogos zebrán szabályok szerint, de én szerintem az nem gond, ha a gyalogosokkal egy tempóba mennek.
a zsarus üldözés is jó volt 😊
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#kocsog>#kocsog>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy tényleg kicsit gyorsan jött.
sosem értettem miért nyitják rá szerencsétlen motorosokra.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Könyvét tudnék róla írni, hogy mennyire förtelmes egy trágyadomb.
Amúgy ja, a videón a szokásos Lada fícsört lehetett látni... bárhol, bármikor képes instabillá válni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Per Aspera Ad Inferi.
+
At first glance, this could seem like the unwanted outcome of getting mixed up with a powerful Chinese mafia group, upon further examination it's just the result of another rich numbnut who thinks he is too good to listen.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
respect to the man in the ice cream van
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
mondanom sem kell, kibbbbbaszott nagy mákunk volt, mert vissza tudta húzni a kocsit az útra és félre tudtunk állni. az ijedségen kívül senkinek nem lett baja, mindössze az autó oldalát teljes hosszában lehorzsolta a szalagkorlát, de azon kívül a kocsiban sem esett nagyobb kár.
respect to the man in the ice cream van