Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kamion szerencsére alig sérült<#eljen> jó helyen volt jó idõben, mert ha személyautóba mennek bele a barmok...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
úúú egy E kupé... még ha fehér is, akkor is rossz nézni, mintha az enyém lenne tk :S

Merci
Itt szálltak meg a szállodában ahol dolgozok. Már itt is eléggé be voltak állva állítólag...

Tinman
Szvsz spray-s flakon.

Anno régi cégnél, egyik kolléga a mûszerfal mellett hagyott egy levegõspary-s flakont. Az autót bezárta.

Mikor legközelebb arra járt, a szélvédõ és a mûszerfal már romokban, és a bezárt HÁTSÓ ajtót is kinyomta a légnyomás. Hihetetlen volt. ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
1. ugyanazt a videót nézzük ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2. ja mert hogy az úgy indult, hogy a bringás megállt a zebrán..

Az autós ott hibázott, hogy bement a busz elé, hogy rálóghasson a zebrára, nem kell ezt túlmagyarázni, egyszerûen csak leszrja a kreszt.

Egyébként a videó alapján az a 20centi kb egy méter, a másfél méteres zebrán.. ;-)

Egy a lényeg, egyik se volt szabályos, de az autós örülhet hogy nem lett megfejelve a bukóval amikor hozzáért a bringáshoz..

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
1. a videó elején lehet látni, hogy a bringások a zebra közepén állnak

2. a videón könnyen kivehetõ hogy az arcoskodást és az agresszív karlendítést a bringás kezdi meg.

Nem kell túlmagyarázni, egy agresszív kisparaszt volt a bringás és kapott egy maflást. Ok, az autós is hibázott, hogy egy 20 centit rálógott a zebrára, de hát na bumm, mindenki kényelmesen elfért tõle. Hát akkor?

TG Gida
Szétszaladt a ménes?<#idiota>

Isten áldja a pogányokat!

Szabi

z0ty4
ja az nem troli volt hanem busz. ( mielõtt megszólja valaki )

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
a többi autós meg tudta várni a trolit õ nem. a troli és a zebra között nincs valami sok hely. de lehet át akart még menni a gyalogosok elõtt a zebrán.
kár, hogy nem látszik mennyivel állt meg a biciklis elõtt.

Szabi
a kerékpáros meg a zebra szélén ment át (ha már nincs kerékpárút ott), hogy ne zavarja a gyalogosokat

viszont amelyik autós a zebrán áll meg azt szivemszerint ott helyben gyújtanám fel, leszrom hogy 10centit vagy 5 métert foglal el belõle, de NE ÁLLJON MEG RAJTA!

a kerékpáros gondolom azt jegyezte meg neki, hogy a zebra nem parkoló, erre kipattant az autós.. na most akkor ki is a kisbíró ? 😉

z0ty4
Pesten ennyi idõ alatt elviszik az autót ha nem figyelsz 😊
zebrán meg toljuk a bringát

w77d
faszt pampog a biciklis... a zebrának csak kis részét foglalta el az autós, de azért be kell szólni mert köcsög az autós és kész... az ilyen biciklis majmoktól hányok, ahelyett, hogy menne dolgára, játssza az önjelölt kis bírót

Tuvok
Az ilyesmi sosem a szabályosságon múlik, hanem hogy ki mennyire tartja fel a másikat, és ki mennyire lesz idegbeteg ettõl.
Ha biciklizek, legszivesebben leköpném sok autós szélvédõjét, ha meg autózok, legszivesebben áthajtanék sok kerékpároson. 😄

Norbi1990
Skodás hova sietett? Nem tudott volna átmenni még a gyalogos elõtt sem.
Biciklivel meg nem tekerünk gyalogos zebrán szabályok szerint, de én szerintem az nem gond, ha a gyalogosokkal egy tempóba mennek.
Tuvok
Nem, ez most nem Ruszkiország

Misuka963
1:36-nál jól bevakít .

z0ty4
truck driver sleep. baszki.....

a zsarus üldözés is jó volt 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norbi1990
6:30tól
Úristen <#wow2>
Ha hátra se néz akkor fõleg.
Amúgy tényleg kicsit gyorsan jött.

SimaSuna
gyorsan jött, szerintem nem látta...
z0ty4
tuti kiszedném ezt a rohadékot és megtaposnám.
sosem értettem miért nyitják rá szerencsétlen motorosokra.

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

desigo
az
SimaSuna
Monaco? 😊
zotya10002
Need for speed<#taps>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

desigo
Misuka963
Nem igaz,hogy nem látta azt a rohadt vonatot <#wilting>

tuzfal3
<#hehe>

Opel Movano 2.8DTi

otisz111
Tojás... Ne már! <#wow3>
Tinman
Kizártnak tartom, hogy van aki nálam jobban utálja a Ladákat.

Könyvét tudnék róla írni, hogy mennyire förtelmes egy trágyadomb.

Amúgy ja, a videón a szokásos Lada fícsört lehetett látni... bárhol, bármikor képes instabillá válni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://automotor.hu/hirek/betorte-a-teniszlabda-a-280-millios-pancelozott-rendorsegi-vizagyu-szelvedojet-549753

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ulvar
vetett is egy keresztet gyorsan utána 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi
egy kis off, szépen megfogta 😄

RatBaG
TG Gida
Ráadásul megvárták,hogy megkössön<#idiota>

Isten áldja a pogányokat!

Tinman
Na de hát ott vannak a keréknyomok, hogy belehajtott...

+

At first glance, this could seem like the unwanted outcome of getting mixed up with a powerful Chinese mafia group, upon further examination it's just the result of another rich numbnut who thinks he is too good to listen.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Alien69
Azé nem teljesen. Legalább egyben ki lehet dobni a csávót, nem kell az aszfaltról a festékét levakarni/sikálni.<#csodalk>

otisz111
Tisztában vagyok vele. <#papakacsint>
w77d
250-nél teljesen mindegy mi van rajta.. ilyen sebességnél a legjobb protektor is ugyan annyit ér, mint ha egy szál faszban lenne

otisz111
Mintha bukásnál oly sokat védene az a bukó, miközben atléta van rajta, meg gondolom rövidnadrág és a hozzá illõ strandpapucs. <#hehe>
Misuka963
Bukó nélkül 250-nél gratula,az a pofa meg phejj <#levele>

cement
nekem mondod... simán ottmaradhattunk volna mind, ha kicsit is másként alakul

respect to the man in the ice cream van

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

desigo
szerencse,hogy nem lett bajotok...
cement
baszki.....ma délután a sógorom vezetett haza vidékrõl, mindannyian elbóbiskoltunk a kocsiban a nagy zabálás után, így a sógorom is kicsit elbambult és arra ébredtünk, hogy 130-nál megcsókoltuk a szalagkorlátot az M5-ösön.
mondanom sem kell, kibbbbbaszott nagy mákunk volt, mert vissza tudta húzni a kocsit az útra és félre tudtunk állni. az ijedségen kívül senkinek nem lett baja, mindössze az autó oldalát teljes hosszában lehorzsolta a szalagkorlát, de azon kívül a kocsiban sem esett nagyobb kár.

respect to the man in the ice cream van