• KaBuTo666
    Semmi trükk nincs, nem hiába van a sportmotor úgy kiépítve hogy totál bele tudj feküdni, elvezeti a légellenállást a motor plexije meg az idomai + a sisakod, a teljes öltözék ajánlott - persze vannak drágább öltözékek és sisakot, de hatalmas különbséget nem fog dobni, nem cipőbe vagy papucsba kell ezt végrehajtani...amúgy amit a légellenállás ér, az a két kezed. A sebesség világrekord járművön vagy min 500 km/h, és ezt ember vezette motorral érték el. Na ott úgy volt teljesen kialakítva a motor idomai, hogy sehol nem érte a testet a légellenállás így megtudta magát fogni az illető, de hogy mit érezhetett akkora sebességnél...
    266 km/h-nál jobban nem mentem motorral, de ott már éreztem hogy ha nem fognám erővel magamat akkor kiszállok alóla. Kell némi izom is, mondjuk kondiztam is mellette mer csőkarral problémák lennének. De ennél az a durvább, mikor 240 km/h felett egykerekeznek motorral...na meg ezeket a motorokat ajánlatos már kormány-lengéscsillapítóval felszerelni, 3-4 db-ot is ráraknak oldalra meg a kormányra mert ha beszitál akkor esel olyat hogy fel nem kelsz élve...Volt már a szitálásban is élményem, azt se kívánom senkinek de ki mondta hogy a motor nem veszélyes. :) A sportmotort meg egyenesen a halál gépének nevezik. A héten is elég sok motoros meghalt..Mondjuk nekem 4 hónapja volt súlyos motorbalesetem, szarrá törtem magam. Na most gondolhatod hogy kb. 2,5 évig nem tudok motort vezetni, a kondizás is kilőve mert teli vagyok fémmel, de ezt vállaltam mikor megvettem a sportmotort, legalább élek és nem kívánkozom abba hagyni, kivárom az időt és veszem a következőt.
    Nem akartam direktbe offolni, remélem elnézitek nekem.