Tegnap szakadó hóban, már az úton is volt 2-3cm, minusz 1 fokban aszfaltoztak/kátyúztak. Akkor nincs min csodálkozni, hogy szar meg 2 hónap alatt megint 10cm lyuk lesz.
Múltkorában 40-el mentem egy olyan helyen ahol 60 a megengedett és természetesen ott is ilyen "jó magyar útviszonyok " voltak. Az egyik kátyútól defektet is kaptam, felni minden tropa. Mondták, hogy csináljak képeket kérjek mindenről számlát és küldjem el a közútkezelőnek. Megtettem mindezt, mire visszaírtak, hogy sajnálják, de ők nem tehetnek arról, hogy ilyen rossz minőségű gumit használok, ők mindent megtesznek az utak minőségért, de a sok sótól ilyenkor ez természetes. ( mondjuk az más dolog, hogy egész télen 10cm hó állt az úton és hótolót még véletlenül se lehetett látni soha ) Mindezt mondták egy olyan gumimárkára, amiből igencsak 20k körül/fölött van egy darab. De persze, az én hibám..:)
Szánalmas az egész, hogy lassan 500 ft a benya mert a világpiaci ár, aha csak rajtunk kívül sehol nem nő, az utak minősége kurva szar, az autópályadíjért már nem tudják mit kérjenek, ahol meg tudnál menni normálisan oda kipakolják az átkozott trafikat, hogy ha még marad egy kis lóvéd azt is lehúzzák.