ubulka#17098
hú basszus, majdnem ugyanez megtörtént velem Nyíregyházán a Kert utcán tartottam a debreceni út felé.
Az OMW kúttól még visszább van egy zebra, mentem a külső sávba 60-al belső sávba volt egy fehér polo, aki balra irányjelzett, gondoltam meg akar fordulni, mert mindenki ott fordul meg, de a vizes aszfalt miatt nem láttam a zebra felfestését, meg amúgy is el voltam gondolkozva az utolsó 10 méteren jutott eszembe, hogy zebra van és hogy miért állt meg mindenki a belső sávba, én meg 60 ról elkzedtem satuzni -3 fokba vizes aszfalton, sajnos elkéstem, mert ahogy a fékre tettem a lábam, egyből a polo előtt elkezdett átfutni egy rózsaszín kabátos kislány, kb 45-50 re tudtam csak lelassítani, a polora ráhúztam a kormányt közben ABS kattogott és pont elmentem a polo mellett fél méterrel a kislányt kikerülve, aki szerencsére nem blokkolt le előttem, hanem továbbra is futott ahogy bírt.
háát bakker hülye vagyok tudom...
A kislány egyedül volt, nem lehetett több 5 évesnél.
Gondolom a szülei a közeli gyrososban kajáztak..
Azért odafigyelhetnének ilyenkor a gyerekre is.
De én voltam a hülye hiszen a kreszben le van írva, ilyenkor meg kell állnom az autó meleltt, de ugye én sajnos abba a hitbe voltam hogy megfordul a polo.
És ezután hazaértem elgondolkodtam rajta mit is kapnék én azért ha....
Meg ha nincs ABS az autóban...
vagy ha egy nagyon nagyon kicsivel később fékezek....
Elbaszom a saját és a többiek karácsonyát is.
De szerencsém volt, mostmár jobban figyelek.