miből fejlődtek ki a mai gépek?
-
Zozo76 #44 Szerintem mindenkinek az elso szamitogepe a legszebb/legkedvesebb. En anno egy 512Mb-os IBM ide vincsit vettem az arabol amikor eladtam. Maig banom azt a napot de valamennyire enyhiti fajdalmam hogy a vinyo a MAI NAPIG TOKELETESen mukodik!!! Persze mar nem hasznalom, el van rakva. Akkor eladtam a Floppy Drive-t is. Azert is orultem amikor egy baratom gyakorlatilag "szare-hugyert" eladta felesleges kacatjait. Igy kompenzaltam regi hibamat ugyhogy most ujra van C64/2 es 1541/2-m. Meg veletlenul adott ket 2 db Plus/4-et amibol csinaltam egyet :). Szamomra a legszebb a C64/2 az 1541/2-vel de mostmar ugyanannyira tetszik a Plus/4 az 1551-el. Anno (amikor a CoV fele C64 vs Plus/4 haboru volt) utaltam a Plus/4-et. Mostmar persze szeretem es bekeben elvannak itthon mind a ketten... :) Csak azt sajnalom hogy a C16 nem mukodik. Illetve nincs hozza tap. Azt egy munkatarsam hozta ingyen mert talalta egy vasuti kocsiban. Persze szerintem minden commodore gyujto alma egy COMMODORE 65 lenne...