HUmanEmber41st#485
A fene tudja, miért nem mondják el az igazat a kormányok.
Talán szégyenlik magukat, hogy a légterük átjáróház??,
Különben nemcsak a II. Világháború óta látnak UFOkat,
pl Nagy Sándor (macedon hódító)jelentősebb csatái közben is írnak az "égen lebegő pajzsokról" Aztán (sajnos elfelejtettem) több amerikai űrhajós is jelentett UFOt
még abban az időben, amikor egyenes adásban közvetítették az űrrepüléseket.PL: láttam a Mikulást, angyalokat láttam,
stb..pedig akkortájt még nem volt tele az égbolt műholdakkal.
Persze a szkeptikusok erre is biztosan mondanak valami okosságot.
Az UFO pedig nem hit kérdése. A repülés elterjedése előtt is figyelték az emberek az eget. Akkor is leírtak mindenféle
égi jelenséget. TEHÁT EZT AZ EMBEREK LÁTTÁK ÉS ELMONDTÁK !!!! Az meg merőben más, hogy valaki hisz Istenben és vallásos,ennek filozófiai háttere van. Különben is Isten a túlvilágon van az UFOkat pedig itt látják az emberek .
Na ne keverjük a filozófiai gondolatokat az empirikus megfigyelésekkel. Valami van és én személy szerint biztos vagyok abban, hogy nem titkos katonai kísérleteknek vagyunk szemtanúi. Ha az USA nak vagy az Oroszoknak ilyen repülő eszközük lenne, amely gyakorlatilag semlegesíti a gravitációt, már rég nem vacakolnának mindenféle roppant költséges űrrakétával, hanem nagy mellénnyel már rég bemutatták volna hadd sápadjon a konkurrencia. Már rég vége van a hidegháborúnak, az orosz űrkutatásban már most is jelentős amerikai tőke van.
Ha meg csak mostanában sikerült előállítani "csészealjakat"
az amerikai v. orosz fejlesztőknek, akkor megkérdezném azelőtt kik gyártottak UFOt?
NEM a Jóisten.....