• CSOCSO
    nyah:)
    most elovettem hogy meglessem mizusjag van meg a lemezeken...
    20 ora jatek?? fraszt!!!! ennel sokkal tobb..marmint.. van ket opcio a jatek vegen...
    az egyik opcio hogy ossze kell gyujteni par flaskat az Ada csajszival.. ez szerintem kb olyan fel oras jatek... talan 1?:) nem emlexem mennyit jatszottam vele.. az amoval ovatosan kell banni mert itt nem szorogatja annyira a jatek. a foellenseg kicsit huzosabb..addig el lehet vinni megpusztulas nelkul.. de ott szerintem 1-2 megdegles a minimum...
    masik.. mikor adott a Leon karakter. negy palyat valaszthatsz es hentelhetsz idore es kedvedre... ha osszegyujtottel 4 csillagot akkot ujabb karaktert kapsz, ha jol emlexem 4 megszerezheto karakter volt.
    ezzel viszont mar jatszottam siman egy orat mire megszereztem az uj karaktert.. es csak az egyik palyat csinaltam meg leonnal 4 csillagosra... szal szerintem a 20 ora singleplayeren kivul meg van siman 5-6 ora hancurozas.. vagy akar megtobb.. ha nem untok ra:)
    ez a jatek valoban 10 pont!!!
    csak azt sajnalom hogy a bonus cd-n szinte semmi nincs:(

az egyik uj karakterrel (valami killzone felesegu katona) ki lehet torni a "zombik" nyakat:) mikor kozeljonnek.. gomb megnyom..egy gyors mozdulattal melle fordul es tock.. kitori a nyakat.. az ilyenek nemtom miert hagytak ki leonnal... miert csak egy kis "minijatekban" van benne..
    nahde mindegy...
    a jatek 10 pontos!! mindenesetre sajnalok egy ket dolgot amit nem tettek be a pre biohazard4 bol..