-
Nah kitoltam a jatekot:)
22 ora.. de masfel orat magaban allt leon mert nem nyomtam startot mikor a haver elment gyurni (ez az elso jatek hogy mindenki koremult es mindenki neztem mi tortenik :)
szal.. most megprobalom SPOILER MENTESEN leirni mi tetszett es mi nem (?)
Szoooval.
Resident evil.. mindenki tudja milyenek voltak a regiek.. haaat.. nekem is megvan a zero.. de nem hat meg..gyonyoru meg minden, de nemigazan zaklatja a fantaziamat hogy jatszam meg vele.
Erre jon az uj resi..
grafikailag ugyanugy dobbento.. gyonyoru..igaz hogy szinte vegig szurkes, bar a lavas reszek is nagyon gyonyoruek.
De nagyon tetszett MINDEN hely!
pl mikor a kis vasutba kellett beleulni, a varban.. hat az is nagyon ott van a szeren! foleg mikor kinezel az ablakokon es meg a hatterben a varos is eleg faszan meg van csinalva.. hat nagyon dog!!!
latnia kell mindenkinek!
iranyitas:nagyon cooool! nagyon bejon!
leginkabb az tetszik mikor meg kell hirtelen nyomni az L+R vagy az A+B combot, ilyenkor az embered felreugrik a szornyek elol, esetleg egy atvezeto filmet befolyasolsz vele...
ez nagyon nagyon nagyon tetszett! igaz nehany alkalomszor nemigazan sikerult:) es neha tulsagosan soxor is egymas utan ugyan azt a gomb combot adta.. es mikor mar automatice nyomtad volna azt a gomb combot.. akkor pont beadta a masik gomb combot:)
fegyverek is nagyon joak:)
kedvencem a blacktail ( pisztoly ) es a riot gun (shotgun)
es a TMP (kis UZI felesegu gepfegyver ) ez a fegyver leginkabb akkor volt hatasos mikor mar majdnem fullra volt upgradelve az ereje.. viszont akkor nagyon szerettem:) ja es ehez van valtamasz ami sokat segit!
ja igen..upgrade.. szerintem ez is hatalmas otlet. nekem nagyon bejott! Sok manit lehetett talalni..es sok treasure-t amit el lehetett adni a boltos sracnak es kabat alol jo kis fegyverekre, upgradekre lehetett kolteni:)
Mine Thrower allitolag uberszar es azt nem is probaltam ki.. killer 7 re meg kivancsi lettem volna.. mert uber eros volt (legerosebb fegyverem is 11 es volt.. a killer pisztoly meg 25!!!!!!:)
de tul draga volt es inkabb upgradeoltam a tobbit.
hangok zene teljesen rendbe volt! igaz nem irtak hozza olyan nagyon fulbemaszo dallamot ami megmaradt volna a fulemben... de tudtam ha megszolal az a tipikus nyomaszto dallam akkor tuti jonnek dogok:)
a foellensegek eleg nehezek voltak.. par meghalas utan meg lehetett oket dogleszteni.. egyetlen bajom alegvegso ellenfellel volt... szerintem a legkonnyebb foellenseg volt.. 3. nekifutasra ki is irtottam... ( es ebbol 2 probalkozast direkt elnyomtam mert bar volt eletem, nem akartam nagyon vesztesegesen megcsinalni)
atvezeto filmek is tetszettek. nem motion captured el keszultek de ettol fuggetlenul nagyon ottvannak a szeren!
emlitettek a bonus discen valami motion captured okossagot.. de lattam hogy szamitogepen hogy mozgatjak a jelenetbe a csajt, hogy mozogjon a feje karja stb...
egyszoval a jatek valoban 10 pont!!! eszmeletlen!!!
mindenkinek ki kell probalni mert nagyon nagyon odabaszos!!!
megvalami:
pont most szedtem le 3 nagy videot arrol hogy milyen lett volna a regi resi 4... hat azt kell mondonom hogy kar hogy par dolgot nem hagytak meg benne...
1)lampa.. leon a kezeben fogja a lampat es igy maszkal... bar igy is volt valami lampa nalunk.. de a feny nagyon gagyon volt megcsinalva.. mondjuk ugy hogy mintha mi lettunk volna a lampaizzok.. minden kivilagosodott korulottunk.. mig a regi rezi4 ben nagyon zsir volt a feny arnyek effekt!
2)leon egy borkabatba volt.. aminek az alja, leon dereka korul nagyon elethuen lengedezett
3)sokkalta nyomasztobb volt.. ilyenek hogy mesz, mesz.. erre atvalt kekesre a kepernyo (ilyenkor tortenik valami nyomaszto) es a falon levo szarvas fej verezve leesik a foldre es meg ott mozog.. ARGH:)
utanna leon bemegy egy szobaba..tele vannak babuval (fababukkal) atvalt kekesre a kepernyo erre a sok kis baba babucska leonnak rohan egy kessel:) nagyon zorall:)
kozben leon ki akar futni az ajton..de az ajto "folyekony" hullamzik..tehat nem tud kimenni az ajton:)
masik jelenet. leon megy a folyoson.. kekesre valt akamera es azonnal kijon valami szellem a falikepbol.. leon hatral. egy kekes szinu szellem jon fele. ralo.. erre azonnal eltunik s leon arcaba terem.. megprobal suhintani a sarlojaval vagy akarmilyevel... es ekkor jott a meglepi.. ugyanis a regi resiben nemcsak a gombot kellet nyomkodni hogy elhajolj vagy valami.. hanem ellen kellett nyomkodni a stick el:) eloszor jobbra kellett huzni.. majd elrantani ak ezet balra.. majd belre ellen tartani. majd visszahuzni a kezet jobbra:) AARGHH hatalmas.. es kihagytak:((((
szal szerintem a regi resi 4 is UBER lett volna..
szerintem MEGSZEBB!!! mint a mostani resi!
es ebben a kis videocskaban is annyi ujdonsagot tudtak nekem felmutatni hogyha ez benne lett volna amostani resiben..PPPPFFFF>. 11 pont lenne a film!! nagyon kar hogy egy ket nyomaszto reszt is kivettek..de ez az ellentartos nyomogatos okossag hatalmas:) kar erte:( nah mindegy