• clean
    Hallottam???!! Az elsők között voltam,akik elkezdték tolni a gamét....
    Nekem még a 3-adik, és ez a rész Japánul is megvan, Biohazard néven... Még melegek voltak a gémek,amikor elinditottam a konzolon... Annyira nem bírtam kivárni.. szal ezt hagyjuk...
    A másik része a dolognak,h én általánosságban beszéltem... Nem azt mondtam,h nincsen benne para!!!!! Hanem összességében hiányoltam! De ugye egy fecske nem csinál nyarat alapon,egy kiemelt bázissal nem lehet kiváltani az egyész gamét!! Ezek a dolgok az én meglátásaim! Nem kell,h egyezzenek... De szerencsére,nem csak én vagyok ezen a véleményen! Vannak hozzám hasonló csalódott resident fanok! A bőrlehúzás kérdése meg eltérő lehet... Ha megnézed az előző részeket,a játékmenet szinte tök ugyan az,mégis újnak élted meg a következő hasonló részeket. Ilyenek a sportjátékok,az autós játékok újabb részei is,szinte ugyan olyanok mint elődjeik csak esetleg javul a grafika,illetve vátoznak a pályák... De a játékmenet ugyan olyan,ugyan azt csinálod... mégis élvezhető! És ezekről sokkal több bőr le van húzva,mint bármi másról!!!!
    Mégis megőrülnek érte,ha kijön egy újabb rész! Persze ezen lehet vitatkozni,hiszen miről nem lehet manapság.. Érvek ellenérvek mindig is lesznek...De egy tuti!! Nekem csalódás a Resident 4!! Bárki bármit mondd! Ez az én véleményem,ha már van egy ilyen topik!