1688
  • Seth
    Na ha már ennyxire pörgettek,akkor mondja meg vki a seperate way mennyire hosszú??
  • Lammer
    jahjah same here...
    gcn meg ps2n is ki van porgetve... :P (jah igen asszem mind2 pron)
  • dinomano
    Nekem is az iranyitas fura, szoknom kell... :-|
  • Okami Amaterasu
    norm.6-8óra.hard 10-11..ps/2 gc--valamivel több..(a grafikai különbségeket elemezgettem)
  • Kaplan
    Én már vittem végig Pro-n 13-14 alatt is ^^
  • Papesz
    Nekem 35 óra volt a játékidő.
  • JGTC
    eggyenlőre ez is elég (first time R.E. for me) :)
    nkább az irányítása miatt szívok sokszor, az egy rakás szar amúgy viszont nagyon ott van

amúgy kb mennyi van még a játékból a kopártól számítva? ha már itt mindenki nagy pro ! :D
  • Papesz
    Én nem. Kellett volna?
  • Seth
    éne, csak normálon
  • Okami Amaterasu
    végig vittem gamecubon meg ps-2n is, über vki?
  • Okami Amaterasu
    ki nem vitte ki pro fokon?
  • dinomano
    Nekem félbevan még az elejen a game...de ahogy itt irtok rola, kedvet kaptam...Talan delutan szorakozom picit a game-el... Az a baj, hogy jo ez a game+tetszik; de nem kapott el az a RESI hangulat; mint a PS1-es 1-2-3. résznél...
  • Lammer
    ennyi???
    jahhogyte ovi modban jatszol? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

tokosebbek PRO fokozaton kenik ;)
  • JGTC
    amúgy senki nem nyomja már ezt csak én?? annyira nem régi ez még...
  • JGTC
    kössz srácok! könnyen ment csak oda kellett figyelni
    elöször kettészedtem Shotgunnal aztán meg kapott egy tárat a TMP-ből ;)

hamar lefeküdt
  • Lammer
    ize egy jo trukk...
    massz fel a letrara... es onnan fenntrol kenyelmesen lelovoldezheted(akar sima pisztolykaval is ha van turelmed :D)... ha latod, hogy tamadna felfele, akkor arrebb allsz... aztan amikor marcsak himbalodzik(sokadik alakja kesobb :D) mint a majom az nehezebb, de jo reflexxel, meg soretessel kiiktathato... talan a 2ik legnehezebb foellenseg a jatekban...
  • JGTC
    ok kössz, még ma nekiesek
  • Seth
    pedig csak lőni kell,semmi speckót nem kell csinálni, próbáld vmi erősebb fegyóval
  • JGTC
    Segítsetek légyszi! A kopasz nagydarab fickót hogy lehet kinyírni??? Hiába ugrok el amikor el akar kapni csak lövöm és semmi nem történik, és szép lassan elintéz...

(Ez az a rész amikor egyedül bemegyek a házba, a csaj kint marad ez a fickó bezárja az ajtót elugrok előle felgyújtom és play...)
  • Prince of Máté
    Borzongásban gazdak BUÉK!
  • Stinger 576
    Skacok, mint ahogy korábban szóltam róla, a tegnapi nap folyamán a boltokba került az első nagy magyar Resident Evil - Silent Hill Guide. Bővebb információt ITT találtok.

Köszöntem a figyelmet!
  • dinomano
    ...hmm..én még csak elejen vagyok, de tetszik a game; igaz total mas mint elözö Resi-k... Iranyitast viszont szoknom kell még, néha lassunak érzem a fordulast+az egesz mozgast... :-| Az örült falusiaktol is kiraz a hideg; a graf. is oké...Jo game lesz; de tenyleg mas mint a régiek...
  • clean
    Igen,ez igaz lehet,nézhetjük igy is... Ha igy nézzük,akkor viszont tényleg nagyon jó!
  • Seth
    egyszerű a válasz, ez már nem AZ a Resident Evil, ez egy hentjáték a re szereplőivel, viszont annak kurvajó ^^
  • clean
    Hallottam???!! Az elsők között voltam,akik elkezdték tolni a gamét....
    Nekem még a 3-adik, és ez a rész Japánul is megvan, Biohazard néven... Még melegek voltak a gémek,amikor elinditottam a konzolon... Annyira nem bírtam kivárni.. szal ezt hagyjuk...
    A másik része a dolognak,h én általánosságban beszéltem... Nem azt mondtam,h nincsen benne para!!!!! Hanem összességében hiányoltam! De ugye egy fecske nem csinál nyarat alapon,egy kiemelt bázissal nem lehet kiváltani az egyész gamét!! Ezek a dolgok az én meglátásaim! Nem kell,h egyezzenek... De szerencsére,nem csak én vagyok ezen a véleményen! Vannak hozzám hasonló csalódott resident fanok! A bőrlehúzás kérdése meg eltérő lehet... Ha megnézed az előző részeket,a játékmenet szinte tök ugyan az,mégis újnak élted meg a következő hasonló részeket. Ilyenek a sportjátékok,az autós játékok újabb részei is,szinte ugyan olyanok mint elődjeik csak esetleg javul a grafika,illetve vátoznak a pályák... De a játékmenet ugyan olyan,ugyan azt csinálod... mégis élvezhető! És ezekről sokkal több bőr le van húzva,mint bármi másról!!!!
    Mégis megőrülnek érte,ha kijön egy újabb rész! Persze ezen lehet vitatkozni,hiszen miről nem lehet manapság.. Érvek ellenérvek mindig is lesznek...De egy tuti!! Nekem csalódás a Resident 4!! Bárki bármit mondd! Ez az én véleményem,ha már van egy ilyen topik!
  • Okami Amaterasu
    na jah még h nem parázos..akkor nem játszottál vele max halottál róla..a bázison a kikisérletezett lények maik regenerálodnak még most is a szivbajt hozzák rá..ha meg régi resire vagytok játszatok a zeroval vagy a remake 1-el..amugy meg haladni kell a korral sztem a resi ugy jó ahogy van..nem lehet mindig ugyanazt a ört lehuzni..nem?
  • Seth
    Hát én totál paráztam azon a kihalt bázison,amikor azok a csupasz dögök jöttek,akiknek infrával lehetett látni a gyengepontjukat. Tök visszataszítóak voltak,ahogy lassan kimérten jönnek,közben remegtek és néha úgy tűnt hogy nincs menekvés beszorítottak a sarokba
  • clean
    Na jah... jó is az,ha egy kicsit parázik az ember játék közben... Ebben részben hiányoltam,elég erősen!!!! Na meg hiányoztak a jól megszokott nyikorgások,hörgések... no meg ahogyan a zombik vonszolták magukat... ÁÁÁÁÁÁ az volt az igazi 'féling'! Az a baj,h szerintem ezek az érzések már nem fognak visszajönni... Ha netán lesznek új részek,amiben bizti vagyok,akkor azok már erre a motorra fognak épülni... De ne igy legyen!
  • Kaplan
    Kérésetek, parancs ;)
  • dinomano
    banner mehet, jo lett...
  • Okami Amaterasu
    jah fasza kép amuyg nekem a legkedvenceb kedvenc gammem a resi 4..végig toltam ps2-n minden szinten és mindet..és nemsoká végig viszem gc-n is..xal szerintem..velem lehet okoskodni a játékkal kapcsolatban
  • Prince of Máté
    Mert tán ebben a részben nem zombik szerepelnek csak megfertőzött emberek. Nekem is jobban tetszenek a zombik, jobban lehet fosni tűlük
  • Riddick73
    Találtam 1 bannernek való képet, mehet?

Banner
  • clean
    Huha.... Nekem annyira nem volt átütő a gém.... Egy kicsit csalódtam! Megszoktam a előző részek varázsát!
    Először ott,csalódtam,amikor elindítottam a játékot.. Elhangzik a Residet Evil 4.... na,ez nagyon nem tetszett,de hát a játék a lényeg...
    Másodszor az első "zombinál" semmi zombiság nem volt rajta,majd a későbbiekben kiderült,h az 'összes' ilyen,sőt kommunikálnak,fegyvert használnak,stb... Harmadik csalódásom,amikor ráleltem az első "pénzes zsákmányra" Na itt már gyanakodtam,h nem fog stimmelni a dolog,a jó öreg megszokott játékmenethez... gyanakvásom beigazolódott,megjelent a muki,akinek eladhattam,vehettem... Ez nem resident stilusra vall... Nagyon nagyon nem teteszett!!!! Bár maga a játék szép,elég sok újítás van benne mozgás terén!! A hangok is baromira jól megvannak alkotva! Ez tetszetttt! De alapjában nekem csalódás volt az egész!! Nem ezt vártam!! Talán ezért is volt elég sűrűn unalomérzetem... Néha Untam!! Nem kötött le annyira,mint az előző részek! Maga a farmos környezet sem az igazi,kicsit olyan egyhangú! Jó,az előző részek szinte végig szóbákban zajlottak,ezt is lehetne egyhangúságnak nevezni,de mégis.. én úgy érzem azoknak volt valami átütőereje!! De azért megértem,kellett valami új,mert már több bőrt nem lehetett lehúzni róla!
  • Seth
    Az melyik is?? AZ a pókszerű? Annak a szemeket kell kilőni,akkor megrogyik,akkor oda kel futni és gombnyomogatás következik (asszem 3x kell megcsinálni). Utána meg ha jól emlékszem kapsz egy rakétavetőt,abból 1 lövés
  • ffxi
    Az ucsó főellenséget hogyan kell kinyírni?
  • Solidus
    Na most néztem,szép lassan megy le az ára a RE4-nek.Gamecubra szeretném beszerezni,ha esetleg valaki tud segíteni,ne habozzon, írjon.:)
  • CalebJoe
    Kicsáncsi leszek rá hogy fogadja majd a PC-s nép mert amennyi szar jelent meg mostanában PC-re az hihetetlen, végre lesz rá egy hibátlan játék ugyanis szerintem a RE sorozatok az egyik legjobb játékok a világon legalábbis én nagy rajongója vagyok a sorozatnak ez a negyedik rész meg egyszerüen isten lett.
  • deep
    Érdekelne valakit esetleg egy láncfűrész kontroller? Bontatlan csomagolásban.
  • ffxi
    THX!!