Huha.... Nekem annyira nem volt átütő a gém.... Egy kicsit csalódtam! Megszoktam a előző részek varázsát!
Először ott,csalódtam,amikor elindítottam a játékot.. Elhangzik a Residet Evil 4.... na,ez nagyon nem tetszett,de hát a játék a lényeg...
Másodszor az első "zombinál" semmi zombiság nem volt rajta,majd a későbbiekben kiderült,h az 'összes' ilyen,sőt kommunikálnak,fegyvert használnak,stb... Harmadik csalódásom,amikor ráleltem az első "pénzes zsákmányra" Na itt már gyanakodtam,h nem fog stimmelni a dolog,a jó öreg megszokott játékmenethez... gyanakvásom beigazolódott,megjelent a muki,akinek eladhattam,vehettem... Ez nem resident stilusra vall... Nagyon nagyon nem teteszett!!!! Bár maga a játék szép,elég sok újítás van benne mozgás terén!! A hangok is baromira jól megvannak alkotva! Ez tetszetttt! De alapjában nekem csalódás volt az egész!! Nem ezt vártam!! Talán ezért is volt elég sűrűn unalomérzetem... Néha Untam!! Nem kötött le annyira,mint az előző részek! Maga a farmos környezet sem az igazi,kicsit olyan egyhangú! Jó,az előző részek szinte végig szóbákban zajlottak,ezt is lehetne egyhangúságnak nevezni,de mégis.. én úgy érzem azoknak volt valami átütőereje!! De azért megértem,kellett valami új,mert már több bőrt nem lehetett lehúzni róla!