Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Nekem egyrészt megvan dobozos kiadásban, amit a CdProjekt adott ki itthon. Vastag tok, karton borítás, magyar felirat. Ez nem akar működni, ezek szerint azért, mert használtan lett meg. De elvileg ezt is kellene regisztrálni steam-en, csak a cd kulcs beírásakor írja, hogy már használatban van (gondolom az előző tulaj regelte).
Másrészt megvan steam-en a FEAR pakk (kivéve a 3. részt). Ez tökéletesen elindul, csak jobb szeretem a dobozos játékokat, hogy ott díszelegjenek a polcon.
A dobozosra rá van nyomtatva a felső sávba, hogy Games for Windows. Mivel a GTA IV-re is csak ennyi van írva, és abban bejön a Live és trófeákat is lehet gyűjteni, ezért azt hittem, hogy ebben is lehet. Ezért kérdeztem, hogy a steam-es pakknak nincs-e valahol kulcsa (valahol a steam kliensben), hogy esetleg azzal telepítsem a dobozost és akkor látnám, hogy van-e Live vagy sem.
Mert pl. ha GTA IV-ezek, akkor indítás után bejelentkezhetek egyrészt offline profillal vagy online Live profillal. Ha online profillal lépek be, akkor tudok trófeákat gyűjteni és a Home gomb megnyomására előugrik egy ablak, ahol megnézhetem milyen játékaim vannak és mennyi gamescore-t szedtem össze bennük.
Szerintem a FEAR2 dobozos kiadása is képes lenne erre. Valójában erre lennék kíváncsi, meg a cd kulcs kérdésre.
Remélem így elég érthető, mert sajnos ennél jobban nem tudom leírni mit akarok.