F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jo bableves sose rossz!!
A Rivarez néven futó modder bejelentette legújabb projektjét, mely egy MI-vel készített HD Texture Pack lesz a F.E.A.R.-hez.
És ne feledjük készül a FEAR klón is a Trepang 2
Next PC upgrade: 2022
A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más "csalás" programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
Legyetek szivesek az email cimemre a szikorarobi at gmail pont com ra kuldjetek olyan infokat, linkeket, videot stb ami szerintetek erdemes arra hogy bekeruljon a FAQ ba es segitsen gamer tarsaitokon. En kb egy honapja felraktam megint, szoktam is jatszani par menetet rajta. Szerintem teljesen jol mukodik es nem valtozott a velemenyem, hogy az egyik legjobban sikerult multis jatek.
Udv mindenkinek es kellemes gyilkolaszast!
Szikorarobi
Olvastam hogy a gamestar féle változatra volt megoldás illetve a steam-es is gond nélkül megy azonban nekem a dvd-s bolti változat van és w7-en nem hajlandó elindulni :(
Tudtok megoldást?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
http://fear-community.org/
Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
1 szó mint 100: most már 1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban :)
Tehát a GfW és a GfWL nem ugyan az. Elõbbi csak annyit jelent, hogy a játékot windowsra gyártották, utóbbi pedig azt, hogy lehet benne LIVE-ra csatlakozni, vagyis achikat gyûjteni.
Viszont nem csak LIVE-os játékokban van achi rendszer (lásd FEAR 2), itt a menüben lehet megnézni az achikat, de ezek nem adnak gamescore-t.
Egyébként most néztem meg (elõbb is megtehettem volna) a FEAR2 dobozát. Hátul ott a Steamworks logo. Gondolom ez azt jelenti, hogy amelyik játékon ez rajta van, azt steam-en kell regisztrálni? Mondjuk azt nem értem, hogy az alsó táblázat mért nem úgy jelöli a FEAR2-t, hogy van benne achi.
ÉS mi az a Games on Demand?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A felsõ táblázatot akkor találtam, ha a Google-ba beírtam, hogy Games for Windows live games list. Az alsót meg, ha Steamworks games list-et írtam.
Ezek alapján úgy tûnik, hogy a játék nem Live-os, hanem Steamworks-os és nincsenek benne achik. Pedig elvileg vannak.
Egyébként már tisztára össze is zavarodtam. Azt sem tudom pontosan mi a Games for Windows Live, meg a Steamworks, meg a Games on Demand.
Másrészt megvan steam-en a FEAR pakk (kivéve a 3. részt). Ez tökéletesen elindul, csak jobb szeretem a dobozos játékokat, hogy ott díszelegjenek a polcon.
A dobozosra rá van nyomtatva a felsõ sávba, hogy Games for Windows. Mivel a GTA IV-re is csak ennyi van írva, és abban bejön a Live és trófeákat is lehet gyûjteni, ezért azt hittem, hogy ebben is lehet. Ezért kérdeztem, hogy a steam-es pakknak nincs-e valahol kulcsa (valahol a steam kliensben), hogy esetleg azzal telepítsem a dobozost és akkor látnám, hogy van-e Live vagy sem.
Mert pl. ha GTA IV-ezek, akkor indítás után bejelentkezhetek egyrészt offline profillal vagy online Live profillal. Ha online profillal lépek be, akkor tudok trófeákat gyûjteni és a Home gomb megnyomására elõugrik egy ablak, ahol megnézhetem milyen játékaim vannak és mennyi gamescore-t szedtem össze bennük.
Szerintem a FEAR2 dobozos kiadása is képes lenne erre. Valójában erre lennék kíváncsi, meg a cd kulcs kérdésre.
Remélem így elég érthetõ, mert sajnos ennél jobban nem tudom leírni mit akarok.
Az igazat megvallva nem tudom ez a játék bármilyen kiadása csak steammel mûködik-e vagy Steamen s aktiválható, mint a Prey. És már most azt se értem neked melyik verzió van.
A nyelvet sikerült átállítanom és a multi-t is megtaláltam (szinte kiszúrta a szememet, bár senki nem játszik már vele érzésem szerint).
A Steam-es kiadásnak nincs valahol cd kulcsa, hogy azzal telepítsem a dobozost?
Köszi
A játék nyelvét Steames lapján Properties->Language bármikor állítható, szemben más szolgáltatókkal (dobozos vagy Origin).
Tudtommal csak a FEAR 2 feliratos, se az 1, kivétel nálunk kapható retail verzió, de az vágott és nem Steames. Valamint a Reborn DLC sem feliratos.
Csak a FEAR2 magyar vagy a többi epizód is?
Illetve még a multiról kérdeznék. Hol tudom elindítani? Nem találtam ilyet a menüben.
Valamint még az érdekelne, hogy ha sikerül a multit elindítani, akkor tudok gyûjteni olyan achievementeket, vagy az csak a dobozos verzióban elérhetõ? Valahogy megjelennek a trófeák a live rendszerben vagy ezeket a steam tárolja (mert a dobozosban ugye a live-on is látszanak)?
Megvan a játék dobozosan is csak nem fogadja el a kulcsot. Mindig azt írja, hogy már használva van. Esetleg a steam-es játéknak nincs kulcs, hogy azzal telepítsem a dobozos verziómat?
Elnézést a sok kérdésért, de ez az elsõ steam játékom, nem nagyon értek hozzá. Ha lehetne, valaki mindenre válaszoljon legyen olyan kedves.
Arab money
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én tavaly vettem sale-n az egész FEAR szériát 9 euróért.
Ne mondjátok hogy a menüben kell bekapcsolnom, mert nem ott kell. Ott bevan kapcsolva mégis ilyen light-os az egész.
Nem tudja valaki hogy így manuálisan belehetne-e kapcsolni a vért?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
[email protected]
masik eset valami program auto hot key vagy valama key bind re hasznalatos.
nekem ezek jutnak eszembe, esetleg galyra ment a billentyuzeted: jatek kozben huzd ki es ha meg mindig csinalja akkor kizarhatod a billentyuzet okozta hibat
Nekem az a problémám lenne, hogy játék közben magától guggol,idõt lassít vagy ki/be kapcsolgatja a lámpát a karakterem úgy, hogy én egy gombot se nyomok. : ( Miért van ez? A F.e.a.r-em tört haveromtól kaptam de nála normálisan ment nem csinált ilyeneket. Remélem tudtok segíteni a válaszokat elõre is köszönöm! : )
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A leírtakból ez olyan, mint egy német verzió. Se vér és eltûnõ, sértetlen holtestek. Pedig shotgunnal gyakorta pörköltet lehet csinálni egy-egy közeli találkozásnál.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.