Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Végül is csak azt hittem, hogy megoldottam, de sajnos nem teljesen. Utánanéztem neten és volt másnak is ilyen gondja. Nvidia driverben levettem a több processzormag használatát (threaded optimization vagy valami ilyesmi) és közben láttam, hogy úgy van beállítva, hogy a GPU 2 képernyőre optimizálva számoljon (2 monitort használok), ezt levettem, hogy csak az egyikre. Ezzel már kaptam 50-60 FPSt, ami már jó, de még mindig elég kevés egy olyan gépen, ami kb a Crysis Warhead is így fut, csak az very highon. De sajnos megmaradt, hogy játék közben indokolatlanul hirdelen leesik 19-20ra az FPS vagy olykor 9re és úgy is marad, ki kell lépni és csak utána használható. Megpróbáltam XP compatibilitással futtatni, de az sem ért semmit. Nem tudom, lehet, hogy a felbontással van baja, mert ugye utólag került bele a játékba az 1680x1050, lehet, hogy azzal is van baja, de mindegy. Szóval nem értem mi a baja, lehet, hogy a Win7et nem szereti ennyire, mert anno vistán még 8800GTSel sokkal jobban ment (bár akkor még 1280x1024ben).