13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• TekkenMaster
    HAIL!

Elakadtam!
    Ott tartok hogy a dagadt fickó rám uszított egy gépágyut.
    Azt kilövöm és utána mit kell csinálni?

Már lassan ott tartok h a falhoz simulva járkálok össze vissza.

HELP!!!
  • Bence94
    Üdv! Nemrég megvettem a gold változatot amit itthon a cdprojekt adott ki.Szomorúan tapasztaltam, hogy ez egy cenzúrázott verzió mert a raplika katonákat nem tudom megcsonkítani,véresre lőni a testét...Azt szeretném megtudni nem lehet valahogy kikapcsolni a cenzúrát ? Illetve nem értem, hogy itthon a cdprojektnek minek kellett a csonkított verziót kiadniuk ?
  • Rony94
    Megnézted már a hangfaladat? Lehet h ott van bekapcsolva. Egyszer én is így jártam, nem is vettem észre h be volt kapcsolva, és nem tudtam h mi lehetett a gond.
  • Halesz89
    Sziasztok felraktam a sima fear-t és az a gond van vele hogy azóta visszhanzik minden nem csak a játékban hanem a windows-ban is..régebbi direct-x azért kellett, mert akkor a telepítő nem ment tovább.
    Válaszotok előre is köszi.
  • Devil093
    Sziasztok! leszedtem a játékhoz az assault coop modot és azt szeretném megkérdeznih hogy hogyan tudom megcsinálni azt hogy haverommal ne custom coop mapokon menyünk hanem rendes single?
  • agregory
    Hali! Perseus mandatéval lenne problémám :S nem tom' hogy sikerült elakadjak 1 FPS-ben, de valahogy összejött. Pacification pályán ahol hűtőkamrák vannak. EGy faszi bekapcsolt valami szerkentyűt, futok utána, kilövöm az automata gépfegyvereit + néhány segítőjét, kis liften fel, még éppen látom, hogy beszáll egy liftbe. Lelőni nem tudtam és most a pályáról nincs kijárat csak bolyongok...
  • buklee
    Sziasztok most kezdtem el játszani az alap FEAR-rel. A harmadik fejezet közepén tartok. Kérdésem lesz benne valami parásabb rész is, vagy végig ilyen lightos. Mert eddig elég unalmas, van egy két bevillanó kép meg megjlenik a kislány itt-ott.
  • KILLER2
    Vistán még nekem is ment, csak win7en van a baj. De lehet, hogy driver hiba, mert vistán még 8800GTS volt a gépben, most meg egy GTX260, lehet, hogy azzal van a baja, de megeshet, hogy a driver beállításokban van valami elcseszve.
  • Bence94
    nekem win 7-en lassabban megy a játék bencsmárkal mértem igaz a hangokat nem tudtam beállítani, hogy a hangkarit terheljék.
  • jackcsabi
    Singleben 70 FPS körül mozgott végig, multiban 60-70.
  • jackcsabi
    Nekem semmi probléma nem volt vele, Vistám van.
  • KILLER2
    Kár, hogy ennyi szarsága van ennek a játéknak, mert amúgy nagyon jó, pláne, hogy ingyenes a multija.
  • grebber
    Nekem is gondom van a game-el de csak vista alatt.
    Vista alatt nagyon lassú xp alatt kb 5x gyorsabb fps-ben mérve.
    Van aki az usb-s egeret mondta és ha azt kihuzzák müködik rendesen!
  • KILLER2
    Végül is csak azt hittem, hogy megoldottam, de sajnos nem teljesen. Utánanéztem neten és volt másnak is ilyen gondja. Nvidia driverben levettem a több processzormag használatát (threaded optimization vagy valami ilyesmi) és közben láttam, hogy úgy van beállítva, hogy a GPU 2 képernyőre optimizálva számoljon (2 monitort használok), ezt levettem, hogy csak az egyikre. Ezzel már kaptam 50-60 FPSt, ami már jó, de még mindig elég kevés egy olyan gépen, ami kb a Crysis Warhead is így fut, csak az very highon. De sajnos megmaradt, hogy játék közben indokolatlanul hirdelen leesik 19-20ra az FPS vagy olykor 9re és úgy is marad, ki kell lépni és csak utána használható. Megpróbáltam XP compatibilitással futtatni, de az sem ért semmit. Nem tudom, lehet, hogy a felbontással van baja, mert ugye utólag került bele a játékba az 1680x1050, lehet, hogy azzal is van baja, de mindegy. Szóval nem értem mi a baja, lehet, hogy a Win7et nem szereti ennyire, mert anno vistán még 8800GTSel sokkal jobban ment (bár akkor még 1280x1024ben).
  • grebber
    Mi volt a gond?
  • KILLER2
    Upsz, megódva' :)
  • KILLER2
    Kéne kis segítség, hogy mi lehet a baj. Leszedtem a Fear combatot, feltettem az 1.8 petchhet. Így most fut 1680x1050es felbontáson, de mediumon is csak 19-22 FPSel megy (amikor felmegyek egy szerverre, eleinte 40 körül van, egyszer csak pedig lemegy). Windows 7 64bit van a gépen és egy 3,2 Ghz-re húzott Core 2 Duo E6600, 4GB RAM és egy XFX GTX260. JÓ a FEAR grafikája, de nem annyira, hogy szarabbul menjen, mint a Crysis wars.
  • Qwerty4
    Kösz, bár mélyebbre is áshattam volna, hogy pontosan melyik codec okozza az "el nem indulást", de nagy értelme nincs végig kísretezni az egészet, mert egyszerűen időpocsékolás. :)
  • Peetboy
    Ügyes megoldás. Majd én is kipróbálom ha esetleg nem menne a gém.
  • Qwerty4
    Megtaláltam a megoldást:START menü/Programs/ACE Mega CoDecS Pack/ACE Mega CoDecS Pack DashBoard.
    Itt a fehér részben vannak a program elemei.Egyszerűen csak azt kell tenni, hogy a CoDecS elől kivesszük a pipát.Ha játszani akarunk pipa ki, ha filmezni pipa be. :)
  • Qwerty4
    Véletlenül nem tudjátok az Ace Mega pontosan melyik eleme zavarja a Monolith játékokat?Unom mindig teljes egészében fel és le instalálni a gépről...
  • Qwerty4
    Azt tudom, de az nem azt jelenti, hogy már azonnal is akarok játszani vele, még nem jött el annak az ideje nálam.
  • hiper KOCKA
    A második rész már év elején kijött.
  • Qwerty4
    jav.:a kiegeket is másodszor és 2010-ben
  • Qwerty4
    Na, végiggvittem másodszor is, most maximumon, nagy felbontásban és nagyobb tehetséggel.Megérte a két végigjátszást.A két kieget is végigtolom talán még ebben az évben.2010-be pedig jöhet a 2. rész.
  • Peetboy
    Több oka is lehet, nálam akkor csinálta ezt, ha valamilyen kodeck pack van fent a gépen és az akadályozza.
  • grebber
    Nvidia driveren belül néztem és semmi nincs a FEARhez bekapcsolva vsync semmi!Ezért nem értem.XP-s particion megy rendesen.
  • Bence94
    érdekes nem lehet hogy valamilyen programmal korlátzova lett nvidia driver? legfrissebb patch fent van?
  • gege97
    Sziasztok !A barátaimmal letöltöttük a F.E.A.R. Combatot.Mindenki feltelepítette énis.Mindenkinek jó lett Csak nekem nem.Amikor elindítom a játékot bejön egy nagy fekete képernyő és se kép sehang.A szokásos ctrl+alt+delete Gomb(ok)lenyomásával stb...
    Amikor bejön az ablak a ctrl+alt+deletes ablak akkor a fear combat mellett azt írja nem válaszol!Ez mért van?nagyon hálás lennék ha ezt elmagyaráznátok!
  • grebber
    Videokártya tesztelés céljából futtatnám a Fear beépített benhmarkját de valami miatt 35 fps a max amit kiír :(

Mitől lehet ez?
  • Peetboy
    Nem tudom mi lehet a baj a FEAR 2-t még nem próbáltam, talán valami javitó Patch kellene neki. Én a Juiced 2-vel voltam úgy inditásnál írja ki a Win, hogy a program hibát észlelt leáll, ezért el sem indul.
  • szegda
    hellósztok! valaki tudna segiteni? FEAR 2 megvan fel is raktam, csak az a baj,hogy ha belépek elöször is X3daudio... letöltöttem felraktam azzal nincs is baj.berakom ahova raktam a játékot. és belépek a játékba és kiirja a Fear2 hibát észlelt ezért leáll.. elötte fekete képernyö. lécci segitsetek (nem origi ..)
  • Anteris
    ja, már lejjebb írtam. Úgy tűnik szenilitás az már bejáccik : (
  • Anteris
    46 vagyok :D
  • Peetboy
    Az igaz, sok 30-40 éves is játszik pl. a FEAR-el, Crysisal vagy a COD2-vel.
  • Anteris
    jó mondjuk a dedós cuccokkal már én sem játszom de egy komoly FPS azért magába tudja szippantani az embert, korhatár nélkül.
  • Peetboy
    Akkor jól nyomod, én még 30 alatt vok, de már alig játszom. A jobbfajta FPS-eket én is jobban szeretem pl. Crysist, de az nem megy el a gépemen.
  • Anteris
    ugyan, én 46 éves vagyok és még mindig szeretek nyomulni. Mondjuk leginkább a jobbfajta FPS-eket szeretem, azokba jól bele lehet méllyedni.
  • Peetboy
    Mostanában nem, de a FEAR Combattal szoktam a neten tolni. És a sima FEAR-t is még végig akarom vinni, csak mostanában nem játszom semmivel. Valahogy kezdek kinőni a játékokból.
  • Anteris
    mostanában játszottál a régi FEAR-ekkel? Szerintem elhalna nálad is.