Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
hello all!
Az lenne a kérdésem hogy elég régen mkikor meg a 9600 xt pro kártya volt jatszottam a jetek singel demojával nagyon élveztem szétlőni a fejeket amig birta a gépem a lassitást a sok repkedő darabka stb nagyon oda baszott minden siraj most is meszereztem a golden edition -t kiadását ami tartalamzza az első játékot meg az első kieget ... na most . a gépem szuper minden megy kifogastzalanul de pont eljutottam az első olyan részhez amivel a demoban régen szorakoztam ---.--- ámbár az tőrtént hogy fogom a shotit és szétdurantanám a fejét a srácnak mint régen de nem történénik ilyesmi mert elcuppan a megcsonkitott hullája az éterben valahova és még most tunt fel hogy a vér a falkon a ruhákon nicsen sőőőt még sebeket sem fedeztem fel a játékban ... az átvezető meg a kis introkban ázik az egész hulla ugy ahogy a bevezető introban is de onnan tol kezdve 0 ami nagyon bánt mert végulis egy olyan dolgot vettek ki ami engem megfogott :S vagy velem van a hiba ... nem tom de a beállitásokbnal ugy lattam minden be van kapcsolva ... help me pls