13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#12726 Pedig ott van a beállításokba. Most nincs fönn a gépemen úgyhogy nem tom megnézni, de emlékszek hogy van olyan hogy vér be/ki :) -
#12725 Az a helyzet állt fent hogy gondosan felul vizsgáltam a helyzetet és arra jutottam hogy a demoban kéri a kort az eredetiben nem ... a demoban kiv an irva hogy blood on/off az eredetiben meg ilyen opcio sincsen igaz magyar de a vér szo sincsen fenn a választásoi lehetőségeken :D szal ha valki tud valami conzol parancsot vagy cfg t vagy blood pachet vagy valmit az irjon pls :D -
#12724 lenne egy kérdés amit nem értek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miután Fettel-t megöltem, elszaporodtak ezek az úszó démonok, amik a falakból, sötét jukakból jöttek elő. azok mik voltak, mi volt a szerepük a történetben? ha volt egyáltalán... köszie ^^ -
#12723 hello all!
Az lenne a kérdésem hogy elég régen mkikor meg a 9600 xt pro kártya volt jatszottam a jetek singel demojával nagyon élveztem szétlőni a fejeket amig birta a gépem a lassitást a sok repkedő darabka stb nagyon oda baszott minden siraj most is meszereztem a golden edition -t kiadását ami tartalamzza az első játékot meg az első kieget ... na most . a gépem szuper minden megy kifogastzalanul de pont eljutottam az első olyan részhez amivel a demoban régen szorakoztam ---.--- ámbár az tőrtént hogy fogom a shotit és szétdurantanám a fejét a srácnak mint régen de nem történénik ilyesmi mert elcuppan a megcsonkitott hullája az éterben valahova és még most tunt fel hogy a vér a falkon a ruhákon nicsen sőőőt még sebeket sem fedeztem fel a játékban ... az átvezető meg a kis introkban ázik az egész hulla ugy ahogy a bevezető introban is de onnan tol kezdve 0 ami nagyon bánt mert végulis egy olyan dolgot vettek ki ami engem megfogott :S vagy velem van a hiba ... nem tom de a beállitásokbnal ugy lattam minden be van kapcsolva ... help me pls -
#12722 Üdv! Most jön egy hülye kérdés. Haverokkal akarok játszani úgy, hogy kb. 3-4-en vaunk egy csapatba és tudunk mikrofonon dumálni és a másik csapatba pedig bárki lehet. Hogy lehet ezt megoldani? (FEAR Combat) Ne hülyézzetek le, mert még nem naon játszottam neten ilyenekkel. :) -
#12721 Halika
Tudna nekem valaki egy serialt dobni a Fearhez? Egyszerűen sehól sem találok!!! -
strebacom #12720 Szevasz Tommy..mit tolsz mostanság??? -
#12719 grafja tényleg rondább lett azért annyira nem .mások a fejlesztők is -
gregtom6 #12718 Hy mindenki! Miért olyan a Fear most kijött része is a videókból itélve,mintha félkész lenne???Mert olyan jó hangulata lenne amúgy,de nekem mindig is olyan nyers volt.....nem beszélve a kötöttpulcsis főszereplőről.A játék grafikája meg mintha egy dx8-as játék lenne,leszámítva pár fényeffektet,de nem magyarázat a gépigényre. -
Darth981 #12717 Nah megnéztem , de nem jo . Leszedtem újra , most meg már nincs sima fear meg semmi , csak persus mandate Amit persze le check olok és ugy sem mukodik. Nem értem mi a francért nem jo...................
:@ -
#12716 nincsmit,bye -
Darth981 #12715 oks Thx a helpet , majd még tuti írok :D:D:D:D Csáo -
#12714 probáld meg holnap -
Darth981 #12713 ötlet?:D:D:D -
Darth981 #12712 -
Darth981 #12711 ez az uzi elvileg felraktam :D -
#12710 milyen hibaüzi? :DD -
Darth981 #12709 mikor frissitem , kiir ilyen hulye hibaüziket rámegyek vagy 10 x az ok gombra és kész. letölti de ugyanúgy kidob , beszéltem pár emberrel ők is aztmondták update eljem le .... de nem jo
-
#12708 ha nagyon nem megy akkor megnézem,csak most van jobb dolgom is,sry :) -
Darth981 #12707 oké megnézem . Köszönöm a segítséget:) -
#12706 pbsetupot keress /pbsetup.exe-t,*.zip-et/ -
Darth981 #12705 De még valami , az evanbalance n néztem de ott csak perseus mandate van. toltsem le azét? :D -
#12704 nemtom,google,vagy asszem evenbalance.com -
Darth981 #12703 De hogy csináljam? Honnan töltsek le újat vagy ilyesmi? -
#12702 nekem ez cod4-nél volt...őőő,frissitísd az egész punkbustert,talán segít :) -
Darth981 #12701 Punkbuster Violation
Punkbuster Kicked Player "Chaos" (for 0 minute)...
PB INIT FALIURE -
#12700 oké -
Darth981 #12699 Leirom , elinditom a játékot várjál 10 perc :D -
#12698 leírnád pontosan mi az az üzi? -
Darth981 #12697 szevasztok. Nekem lenne egy olyan problémám hogy , felrakom a játékot , megy meg minden , FEAR COMBAT. Régen is ment , De most ha letöltök pár server adatot ,új pályát vagy ilyesmit, akkor egy halál után , kidob a punkbuster valami hibauzenettel. Mindig mindenhonnan , Plz segítsetek. előre is köszi -
strebacom #12696 Tudtam, ép emmiatt mondtam hogy ez nem a FEAR folytatása....., na mindegy hagyjuk.. -
#12695 Most mi a gond vele ? Ez a címe, nincs benne semmilyen FEAR, jogi hercehurca miatt egyrészt, de ezt biztos tudtad -
strebacom #12694 Hát wazze elég szar cimet adtál neki ezt ember meg nem találja:
A F.E.A.R. folytatása.....
És ha valaki nyit egy olyat hogy Project Origin, akkor meg pampogsz wazze hogy nem használod a keresöt....hát ilyen szar cimet még nem láttam..törlésre érett...majd még meglátom.... -
dzsozefo #12693 Sziasztok! A FEAR COMBAT hoz tudna valaki esetleg mondani egy kimenő port számot? Sajnos a routerem nem engedi ki igy nem tudok csatlakozni semmihez se " probáltam " upforwadingolni a 27888 portot de akkor se engedi sajnos! valami ötlet? -
#12692 köszi ki is próbálom nemsokára. bocsi nem olvastam vissza, pedig nem kelett volan sokat. -
#12691 #12662 -
#12690 sziasztok. remélem jó helen járok, de megvna a peseus mandate és amikor elérek a telepítésnél ahoz a részhez, amikor választani kell hova rakja akkor nem engedi felrakni se a C re a D re. jo a c-n nincs annyi hely. A D-n ahol a játékok vannak van 26gb hely és azt irja ki nincs elég hely pedig annyi elégnek kell hogy legyen. vki tudja a megoldást?? hálás lennék köszönöm előre is. -
Vincent90 #12689 Sziasztok! Megvan eredetiben a játék a kiegjével együtt, és mégis amikor indítom kiír valami ilyesmit hogy: "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. A program nem futtatható." Mi lehet a gond? Pls help! -
#12688 Itt a topikja. -
#12687 Project Origin 7 új kép
Topikját nemtaláltam meg :(