13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• rooney8
    Pedig ott van a beállításokba. Most nincs fönn a gépemen úgyhogy nem tom megnézni, de emlékszek hogy van olyan hogy vér be/ki :)
  • Sakuu
    Az a helyzet állt fent hogy gondosan felul vizsgáltam a helyzetet és arra jutottam hogy a demoban kéri a kort az eredetiben nem ... a demoban kiv an irva hogy blood on/off az eredetiben meg ilyen opcio sincsen igaz magyar de a vér szo sincsen fenn a választásoi lehetőségeken :D szal ha valki tud valami conzol parancsot vagy cfg t vagy blood pachet vagy valmit az irjon pls :D
  • Dragooon #12724
    lenne egy kérdés amit nem értek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miután Fettel-t megöltem, elszaporodtak ezek az úszó démonok, amik a falakból, sötét jukakból jöttek elő. azok mik voltak, mi volt a szerepük a történetben? ha volt egyáltalán... köszie ^^
  • Sakuu
    hello all!
    Az lenne a kérdésem hogy elég régen mkikor meg a 9600 xt pro kártya volt jatszottam a jetek singel demojával nagyon élveztem szétlőni a fejeket amig birta a gépem a lassitást a sok repkedő darabka stb nagyon oda baszott minden siraj most is meszereztem a golden edition -t kiadását ami tartalamzza az első játékot meg az első kieget ... na most . a gépem szuper minden megy kifogastzalanul de pont eljutottam az első olyan részhez amivel a demoban régen szorakoztam ---.--- ámbár az tőrtént hogy fogom a shotit és szétdurantanám a fejét a srácnak mint régen de nem történénik ilyesmi mert elcuppan a megcsonkitott hullája az éterben valahova és még most tunt fel hogy a vér a falkon a ruhákon nicsen sőőőt még sebeket sem fedeztem fel a játékban ... az átvezető meg a kis introkban ázik az egész hulla ugy ahogy a bevezető introban is de onnan tol kezdve 0 ami nagyon bánt mert végulis egy olyan dolgot vettek ki ami engem megfogott :S vagy velem van a hiba ... nem tom de a beállitásokbnal ugy lattam minden be van kapcsolva ... help me pls
  • rooney8
    Üdv! Most jön egy hülye kérdés. Haverokkal akarok játszani úgy, hogy kb. 3-4-en vaunk egy csapatba és tudunk mikrofonon dumálni és a másik csapatba pedig bárki lehet. Hogy lehet ezt megoldani? (FEAR Combat) Ne hülyézzetek le, mert még nem naon játszottam neten ilyenekkel. :)
  • DanRyu
    Halika

Tudna nekem valaki egy serialt dobni a Fearhez? Egyszerűen sehól sem találok!!!
  • strebacom
    Szevasz Tommy..mit tolsz mostanság???
  • Bence94
    grafja tényleg rondább lett azért annyira nem .mások a fejlesztők is
  • gregtom6
    Hy mindenki! Miért olyan a Fear most kijött része is a videókból itélve,mintha félkész lenne???Mert olyan jó hangulata lenne amúgy,de nekem mindig is olyan nyers volt.....nem beszélve a kötöttpulcsis főszereplőről.A játék grafikája meg mintha egy dx8-as játék lenne,leszámítva pár fényeffektet,de nem magyarázat a gépigényre.
  • Darth981
    Nah megnéztem , de nem jo . Leszedtem újra , most meg már nincs sima fear meg semmi , csak persus mandate Amit persze le check olok és ugy sem mukodik. Nem értem mi a francért nem jo...................

:@
  • Yoda001
    nincsmit,bye
  • Darth981
    oks Thx a helpet , majd még tuti írok :D:D:D:D Csáo
  • Yoda001
    probáld meg holnap
  • Darth981
    ötlet?:D:D:D
  • Darth981
  • Darth981
    ez az uzi elvileg felraktam :D
  • Yoda001
    milyen hibaüzi? :DD
  • Darth981
    mikor frissitem , kiir ilyen hulye hibaüziket rámegyek vagy 10 x az ok gombra és kész. letölti de ugyanúgy kidob , beszéltem pár emberrel ők is aztmondták update eljem le .... de nem jo
  • Yoda001
    ha nagyon nem megy akkor megnézem,csak most van jobb dolgom is,sry :)
  • Darth981
    oké megnézem . Köszönöm a segítséget:)
  • Yoda001
    pbsetupot keress /pbsetup.exe-t,*.zip-et/
  • Darth981
    De még valami , az evanbalance n néztem de ott csak perseus mandate van. toltsem le azét? :D
  • Yoda001
    nemtom,google,vagy asszem evenbalance.com
  • Darth981
    De hogy csináljam? Honnan töltsek le újat vagy ilyesmi?
  • Yoda001
    nekem ez cod4-nél volt...őőő,frissitísd az egész punkbustert,talán segít :)
  • Darth981
    Punkbuster Violation
    Punkbuster Kicked Player "Chaos" (for 0 minute)...
    PB INIT FALIURE
  • Yoda001
    oké
  • Darth981
    Leirom , elinditom a játékot várjál 10 perc :D
  • Yoda001
    leírnád pontosan mi az az üzi?
  • Darth981
    szevasztok. Nekem lenne egy olyan problémám hogy , felrakom a játékot , megy meg minden , FEAR COMBAT. Régen is ment , De most ha letöltök pár server adatot ,új pályát vagy ilyesmit, akkor egy halál után , kidob a punkbuster valami hibauzenettel. Mindig mindenhonnan , Plz segítsetek. előre is köszi
  • strebacom
    Tudtam, ép emmiatt mondtam hogy ez nem a FEAR folytatása....., na mindegy hagyjuk..
  • Seth
    Most mi a gond vele ? Ez a címe, nincs benne semmilyen FEAR, jogi hercehurca miatt egyrészt, de ezt biztos tudtad
  • strebacom
    Hát wazze elég szar cimet adtál neki ezt ember meg nem találja:
    A F.E.A.R. folytatása.....
    És ha valaki nyit egy olyat hogy Project Origin, akkor meg pampogsz wazze hogy nem használod a keresöt....hát ilyen szar cimet még nem láttam..törlésre érett...majd még meglátom....
  • dzsozefo
    Sziasztok! A FEAR COMBAT hoz tudna valaki esetleg mondani egy kimenő port számot? Sajnos a routerem nem engedi ki igy nem tudok csatlakozni semmihez se " probáltam " upforwadingolni a 27888 portot de akkor se engedi sajnos! valami ötlet?
  • GoKu x
    köszi ki is próbálom nemsokára. bocsi nem olvastam vissza, pedig nem kelett volan sokat.
  • Noninnyó
  • GoKu x
    sziasztok. remélem jó helen járok, de megvna a peseus mandate és amikor elérek a telepítésnél ahoz a részhez, amikor választani kell hova rakja akkor nem engedi felrakni se a C re a D re. jo a c-n nincs annyi hely. A D-n ahol a játékok vannak van 26gb hely és azt irja ki nincs elég hely pedig annyi elégnek kell hogy legyen. vki tudja a megoldást?? hálás lennék köszönöm előre is.
  • Vincent90
    Sziasztok! Megvan eredetiben a játék a kiegjével együtt, és mégis amikor indítom kiír valami ilyesmit hogy: "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. A program nem futtatható." Mi lehet a gond? Pls help!
  • Prince of Máté
    Itt a topikja.
  • grebber
    Project Origin 7 új kép

Topikját nemtaláltam meg :(