WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • waspy
    #647
    Szerintem tök felelseges a két gép közti harc.Nekem mind a 2 gépem van és azt kell, hogy mondjam, hogy ha egy sima ds játékról van szó ami nem használja ki a tuch screen adta lehetőségeket maximálisan az utol se éri a psp szintjét (lásd:ridge racer, need for speed, későbbiekben ,sims2,black and white,burnout stb..).

    A ds-nek sajna csak ez az egy előnye van, semmi más.Ha ezt a lehetőséget jól kiaknázzák a szoftverfejlesztők, akkor nagyon jó kis gép lesz a ds.Ha nem, akkor csak egy átlagos gép lesz.PSP után sajnos elég fájó ránézni a ds képernyőjére ( a psp képernyője messze felülmúlja, ez nem vita tárgya asszem).A 3d-s játékok szó szerint rondák.Persze aki még nem látott psp-t annak a ds grafikája nagyon szépnek tűnik.Nekem is nagyon tetszett, amíg meg nem vettem a psp-t.
    Az meg hogy nincs rá jó játék, egyszerűen hülyeség.Csak egy pár cím.
    Wipeout pure, Hot shot golf, unthold legends, lumines, mercury, need for speed, tony hawk, dead to rights, coded arms, fifa. A ridge racer szerintem a leggagyibb játék hozzá, csak grafikailag jó tartalmilag elég unalmas.

    Én személy szerint a psp-t részesítem előnyben.A nagyobb képernyő és a szebb grafika miatt.Tudom nem minden a grafika, de azért egy elég lényeges dolog.Ha valami jó, akkor már legyen szép is.Nagyban növeli a játékélményt.
    Mindenki nézze meg mindkét gépet játszon vele egy pár órát a nagyobb nevű játékokkal és CSAK UTÁNA mondjon véleményt.

    Rince egy kérdés:

    Nekem 1.5-s bios-ú, gépem van.Fut már ezen rendesen a törés amivel tudok emukkal játszani vagy sem??Mert nem merem felrakni a gépemre hátha elszar valamit.
    Még valami.A hátereket melyik progival tudom felrakni?

    Remélem válaszolsz.Előre is kö