WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • OptimusPrime
    #39864
    Na, végre valaki vesz, nem csak elad! :)

    Gyárilag kapod a memóriakártyát bele, igazából ezzel nem kell törődni.

    1 GB-os az alapcsomag része, nem tűnik nagynak, de mivel jobbára mentések kerülnek rá, így nem is nagyon kell nagyobb. Persze, ha sok zenét+filmet+DEMO-t is akarsz rajta nézni, akkor nem árt egy bikább.

    Ha van nagyobb TV-d, LCD-s mondjuk, akkor érdemes lehet még a PSP-hez készített komponens kábel beszerzése. 2500 forinttól 5000.-ig árulják kábé.

    Szerintem kevered a dolgokat, a 3000 és a 3004 az egy és ugyanaz, csak máshol adták ki őket, nekem 3001-esem van, mert az enyém USA-kiadás.

    A GO! meg mint itt pár hete írtam, megszűnt modell lett, amúgy sem volt sikersztori, pláne, hogy elvették belőle az egyetlen kompatibilitást a többihez képest: az UMD lejátszást (meg a képernyője is kisebb, mint amiről most beszélünk, de ez már tényleg mellékes).

    Én is csak eredeti játékokkal használom, GTA-ból egyértelműen a Chinatown Wars most a legjobb, érdemes az egyik Final Fantasy-t is beszerezni, mondjuk a Crisis Core-t és egy God of War bármelyik része is megfelelő választás. A GT viszont csalódás a kis konzolra, nincs benne Carrier mód, ami legendává tette a nagy konzolokon! :( FIFA-t nem ismerem, utoljára 2000-ben kötött le FIFA, az is PC-n, ahogy láttam azóta nem történt csoda!

    Üdv!