alacrity#567
Épp az imént végeztem a játékkal! Összeségében azt kell, hogy mondjam, hogy tetszett, habár voltak hiányosságai.
Hiányoztak a kalandjátékokból megszokott feladványok. Sokkal inkább volt interaktiv mozi, mint kalandjáték (habár ez nem feltétlenül baj, csak mást vártam).
Amit abszolút kihagyhattak volna az a verekedős rész. Nem is kell egy kalandjátékba (mégha csak félig is az), meg nem is volt nagy szerepe.
A vége nagyon lezáratlan, vagy lesz folytatása, vagy a teljes kilátástalanságba akarták taszítani a játékost a készítők (gyakorlatilag a rosszak nyertek...).
Chang szerintem azért adagolta túl Zoét, mert WatiCorp embere (esetleg már hipnotizálták is), és ezzel megszűntette a Staticot (Faith elment), és Zoé sem tudja elmondani senkinek, hogy mit tervez a vállalat.
Amit viszont én nem értek:
Ki volt a köpönyeges alak, akit April követett?
Miért kellett megölni azt a húsmasszát? (nem mintha kár lenne érte, csak logikailag nem stimmel)
Brian Westhouse miért ölte meg a fehér sárkányt?
Az Azadi invázió meg a Dreamnet között végülis mi a kapcsolat? Mert azon kívül, hogy Zoé néha megjelent Arcadiába, én semmi összefüggést nem találtam.