• spidersoft
    Más jellegű kérdés :)

Feltúrtam az egész sivatagot kulcsok után, aztán mikor megúntam megnéztem a végigjátszást. Állítólag Yussufnál kellett volna lennie... no, nála nem volt. Meghagytam a nyüves életét, és már rég elszelelt... ilyenkor marad a cheat, vagy be lehet valahogy menni/esni/teleportálni a templomba? ;) Vagy miképp lehetne abszolválni a főküldit? :P

- A kereskedőtől kapott kulcs megvan (Ilja vagy efféle)
    - Az orktól elorzott is (valami ork neve volt)
    - Meg az is, amit a zsiványtól szereztem, aki kicsábított a sivatagba és jól rámtámadt (Kirk)

- A főnökét még nem kunyeráltam el, az remélhetőleg meglesz
    - Meg ugye kéne az, ami bebugolt, vagy nemtom...

Ötlet? Köszi! :)

(mentésem igencsak régen van, bőven a déli két templom és Mora Sul előtt...)

Nem kérdés, csak észrevételek, amiket nemigazán értek (legalábbis a régi gothicokhoz mérten) -- gondolom ez ilyen: A játék kábé legelején is simán le tudtam csapni egy trollt (nem tudom felidézni, hogy melyik városnál volt, saccra Silden, valami kis dombon őrzött ládát, amit nem tudtam akkor kinyitni -- pajzs+egykezes fegyver ellen nem tud semmit csinálni, csak csapod oszt egyszercsak eldől... amit megint nem értek), illetve ha rosszul fogom ki, akkor most (40-es szint környékén) is simán félhápére ver egy Ardea melletti farkascsorda... valami 50/80/80 körül védő páncélom van, 350-es erő meg valami 500HP. Valamelyest könnyebbednek az ellenfelek a szintek előrehaladtával, de minimálisat. Az első két részben pont az volt a jó, hogy ahogy erősödtem úgy tudtam leölni az erősebb lényeket, akik ott végülis a magasabb szintekre szánt helyeket zárták el.

Felvettem valami skillt, ami következtében állandóan elesnek a bénább ember ellenfelek, viszont mikor felállnak automatikusan bevisznek egy találatot, hacsak nem hátrálok, ami sok esetben nem kivitelezhető (pl. épületben vagy több ellenfél elleni harcban). Ez megint nem kellemes... :)

Próbáltam viccből szabadítani Borús-fokot: az első három-négy fazon lehentelt még a viskóban, ahol a fogoly-cimbora ücsörög. Gondolom ezt majd akkor kell, ha túl leszek a déli és az északi városokon is, leszek sok-sok szintű, lesz lovagpáncélom, meg ilyesmik...