• mohus
    Nos ma többer játszottam...élő ellenfelek ellen.

-minden szebb, jobb, több...gfx, animáció, körítés és a lelkes tábor a jó belső EDITORNAK köszönhetően lazán csinálhat mezeket is...lásd pl Arsenál. 26 stadion és vagy 6 labda ( itt még nem néztem, de úgy tünt 2 laszti editálható )és 9 cipő ( a legújabbak Adidasok)ebből kettő editálható (ebből az egyik erősen a Nike III 90-re hajaz )

-szabadrúgás elsőre jól néz ki, de EXTRA hasznát eddig még nem láttam...majd a Trainingben ki lehet finomítani...és a célzás megint más lett...sorra rúgtam fölé a lasztikat, mintha

-mintha lomhábban passzolnának, nekem nem volt vele bajom, de élő ellenfeleim akik PES3-at nyomják és nem a WE7:I-t azok sokat szidták... meg kell szokni pl azt hogyha tovább nyomod a passzt akkor az előbbre lévő játékost próbálja helyzetbe hozni

-a laszti fizika szupcsi...ha lehet még jobban kötetlen az embertől, még nagyobb harcok vannak a középpályán...tiszta pingpong:)

-ha valakit felrúgsz, most már nem lehet a közönség hangjából leszűrni hogy lesz-e belőle lap:)

-az esések nagyon babák...ha oldalról kaszálsz pl nem csak előre esett a játékos, hanem megnyaklott a lába...jó volt nézni:)

-a lövéseket még tanulni kell...mivel jobban-tovább lehet engedni a csíkot....így lesz benne erő és nem száll fölé sem annyira mint régen...

-ami nagyon faja az a cserék...mikor kijelölsz valakit akkor egyből segít egy halvány háttérrel a nevek mögött aki hasonló poszton játszik...így nem kell állandóan választgatni a poszt és erőnlét táblák között...

-ami fárasztó a rengeteg les...és nem ad előnyszabályt rá

na majd még írok, ha ligát kezdek...vagy ha valami jót találok