18976
  • Breki33
    te lehet
  • mohus
    és koreai
  • mohus
    sőt még a saját nevedet is kiírhatod a P1 helyett:)
  • mohus
    "bíró már van, de partjelző még nincs"

hogyne lenne:)? néha előbukkan a bokorból és beinti a lest...meg a bevonulásnál is van:)
  • mohus
    hát az olyanra ami tuti veszélytelen lett volna...pl felszabadító rugás...a visszacsámborgó csatár meg elöl lófrál valahol, de tisztán látszik hogy az előrevágott labda a kapusé lesz, amit a lófráló csatár soha nem érne el:)
  • shevy
    japán
  • Gabe18
    Hát ha ezek mellett csak minden javult kicsit,akkor én már nem fogok panaszkodni. /a multit már nem említem,arra már keresztet vethettünk/
  • laca70
    A kommentátor milyen nyelvű ? Angol vagy japán ? Ha angol, akkor javult valamit a WE7I-hez képest ?
  • shevy
    engem 3 dolog idegesít a winningben: bíró már van, de partjelző még nincs, ha cserélsz, az a jatékos aki bejön a pályára, koszolódott mezben van, pedig még nem is játszott, harmadik meg hogy ha a kapitányt cseréled le, akkor karszalag nélkül megy le, az újember pedig karszalaggal jön be, valalami anim lehet ne hogy átadja. Úgy csap bele a kezébe, hogy már rajta van a szalag, átteleportált
  • Breki33
    persze
  • The Hedgehog
    Szerintem ezt ki lehet majd kapcsolni :)
  • Breki33
    Hát pont ezen gondolkoztam mikor néztem , hogy volt mikor a Fifá-val is így játszottam. És sokakkal ellentétben engem nem zavart.

De ez nem a kijelzős helyett van Wei-ben is kiirhattad így!
  • Gabe18
    Nem rossz,de a játékosnév fej fölé való kiirását hibának érzem.A Pro Evo-ban mindig is lent volt a kijelzőknél,és jó is volt ugy...
  • The Hedgehog
    eh hajrá! remélem a PC-s demó is közeleg!
  • Breki33
    Demo of Pro Evolution Soccer 4 is Coming Soon

In just over one month's time, you will be able to get your hands on a demo version of Pro Evolution Soccer 4. The demo, released as part of the PESLeague (www.pesleague.co.uk), will cost £1.99 and available...
  • The Hedgehog
    a mozgás kurva jó... ahogy cserénél a csákó beforgatja a bokáját :D LOL
  • Breki33
    Húúúú ez nemsemmi

mikor jön már egy demo
    tegnap vitáztam egy régi multis fun-al akinek nem tetszik a játék mert fifa forever

És hogy a fórumosok többsége azért játszik a WE7-el mert mi rábeszéltük.
    A MIrcen mindenki hű P

Na megmutatom neki ezt a vidéjóóót
  • The Hedgehog
    EGN-en készült videó a PES4-ből (ez már nem a Winning :D):

EGN PRO EVOLUTION SOCCER 4 Movie
  • Breki33
    biztos a vétlenre gondolt

nézzük el neki P
  • The Hedgehog
    "-ami fárasztó a rengeteg les...és nem ad előnyszabályt rá"

lesnél előnyszabály? hol tanultál te focizni? Ami les az les! Ott nincs előnyszabály csak pl ha visszafelé mozog a játékos és nem a passz ill. kapu irányába akkor az nem les...
  • The Hedgehog
    nekem kellen az eredeti dobozos PC-s, de marha nehéz hozzájutni! SNES-re megvolt vha :D
  • mohus
    Nos ma többer játszottam...élő ellenfelek ellen.

-minden szebb, jobb, több...gfx, animáció, körítés és a lelkes tábor a jó belső EDITORNAK köszönhetően lazán csinálhat mezeket is...lásd pl Arsenál. 26 stadion és vagy 6 labda ( itt még nem néztem, de úgy tünt 2 laszti editálható )és 9 cipő ( a legújabbak Adidasok)ebből kettő editálható (ebből az egyik erősen a Nike III 90-re hajaz )

-szabadrúgás elsőre jól néz ki, de EXTRA hasznát eddig még nem láttam...majd a Trainingben ki lehet finomítani...és a célzás megint más lett...sorra rúgtam fölé a lasztikat, mintha

-mintha lomhábban passzolnának, nekem nem volt vele bajom, de élő ellenfeleim akik PES3-at nyomják és nem a WE7:I-t azok sokat szidták... meg kell szokni pl azt hogyha tovább nyomod a passzt akkor az előbbre lévő játékost próbálja helyzetbe hozni

-a laszti fizika szupcsi...ha lehet még jobban kötetlen az embertől, még nagyobb harcok vannak a középpályán...tiszta pingpong:)

-ha valakit felrúgsz, most már nem lehet a közönség hangjából leszűrni hogy lesz-e belőle lap:)

-az esések nagyon babák...ha oldalról kaszálsz pl nem csak előre esett a játékos, hanem megnyaklott a lába...jó volt nézni:)

-a lövéseket még tanulni kell...mivel jobban-tovább lehet engedni a csíkot....így lesz benne erő és nem száll fölé sem annyira mint régen...

-ami nagyon faja az a cserék...mikor kijelölsz valakit akkor egyből segít egy halvány háttérrel a nevek mögött aki hasonló poszton játszik...így nem kell állandóan választgatni a poszt és erőnlét táblák között...

-ami fárasztó a rengeteg les...és nem ad előnyszabályt rá

na majd még írok, ha ligát kezdek...vagy ha valami jót találok
  • mohus
    akkor már csak a FIFA 94 hiányzik:)

az meg nekem van meg....SEGA MEGADRIVE Cartridge-on
  • mohus
    "De egy kölyök aki mondjuk orrba szájba a 'lehet hogy jó' FIFA 2005 reklámokat látta a médiában az nem a PES4-et fogja megvenni"

engem ez absz nem zavar...akinek autmata célzásos árkád foci kell annak jó a FIFA...és pont a reklámevők zúzott agyának való ez az EA henger...és az ezekhez tartozó fockatermékek:)
  • The Hedgehog
    jah mondtam, hogy jók azok a fény-árnyék effektek :D
  • The Hedgehog
    én nem ránk értettem a kampányt! te mint sokat tapasztalt gammer tudod, hogy a PES4 lehet a jobb és ezért azt veszed meg. De egy kölyök aki mondjuk orrba szájba a 'lehet hogy jó' FIFA 2005 reklámokat látta a médiában az nem a PES4-et fogja megvenni... legalábbis én ezeket tapasztaltam a környezetemben!

Nekem kurvára mindegy milyen a kampány! A PES4-et megveszem mert irtó jó game és ennyivel tartozom a KONAMI-nak. A FIFA 2005-t vagy megkapom az EA-tól :) vagy megveszem, mert eddíg 95 óta mindegyiket megvettem (EURO-kat és WC-ket is) és ez már gyűjtemény :)
  • mohus
    "azért a KONAMI kampánya lehetne kicsit meggyőzőbb... nem nagyon nyomnak minket képekkel és videókkal... utóbbiak nagyon hiányoznak! Az EA ebben jobb bár ugye nem ez számít, de nagyon sok emberkét aki nem nagyon ismeri a két sorozatot a reklám győz meg..."

minek?? amikor már játszhatsz vele???

a reklámok elsősorban a konzolos verzióknak szólnak...ugyanis azok eredetiben is fogynak szépen
  • mohus
    Nekem csak pozitív a véleményem....és a szaggatással sem találkoztam csak távoli nézetekben...és inkább lassulás...tehát lelassul a gamma...de ez is csak mintha..szval teljesen OK majd bővebben talán holnap elemzem

az arcok nagyon jók lettek és valami fényeffekt is van rajtuk....

• mohus
    Na meghozta a Mituláty bátyi....
  • The Hedgehog
    khm a közönséget én dícsértem nem brekusz...
  • shevy
    breki elárulom hogy a közönség szar :)
  • The Hedgehog
    azért a KONAMI kampánya lehetne kicsit meggyőzőbb... nem nagyon nyomnak minket képekkel és videókkal... utóbbiak nagyon hiányoznak! Az EA ebben jobb bár ugye nem ez számít, de nagyon sok emberkét aki nem nagyon ismeri a két sorozatot a reklám győz meg...
  • Breki33
    jó reggelt
  • The Hedgehog
    a játékosokon alkalmazott fény-árnyék hatások nagyon jók lettek, plusz a közönség ami távolról tényleg élethűen néz ki... reggelt'
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    csapdlecsacsi