• The Hedgehog
    Eh ahogy 11-esnél a kapus felemeli zavarásképpen a karjait :D kész! nagyon jó! Viszont zavart hogy elnyomja a gólörömöket :( bár Henry olyan sután futott, hogy félő ezeken nem túl sokat javítottak!

A gép nehézségi szontje egyébként szerintem nem lehet több 2*-nál. 3*-on már nem fut be az AI ekkora területet a labdával, inkább passzol.

Ajánlom megnézni egy szabadrúgásnál Beckham mozdulatát. Még távolról is tökéletesen felismerhető. Nem hazudtak a készítők!

A sérülés, lap és csere animációk nagyon ott vannak. De azért remélem nem csak 1-2 lesz belőlük. Nehogy már a második meccs után el kell nyomnom őket.

Ha megfigyelitek rengeteg új apró mozdulat és animáció van. Főleg a kapusoknál. Dühösen integet amikor hagyod szabadon lőni az ellenfelet. Az erős de nem helyzett lövést kicsit hátratántorodva a mellkasához szorítja. Az említett tellegetés a 11-esnél! Na de a legjobb a videó kb 6-7. perce közötti Arsenal támadáskor. Amikor Casillas egy lövést reflexből, állva a bal kezét kinyújtva blokkol! Nagyon durva! alig észrevehető de pöpec!

Jah kiírja a meccs végén hogy mennyit hosszabbít! :P

Szóval! Bennehagytak mindent ami a PES3/WE7-ben benne volt + hozzányomtak még egy temérdek általunk is elvárt újítást, fejlesztést és javítást. Az eredmény szerintem ismét egy nagyszerű futball "szimulátor". Egyetlen sirámom a grafika. Félre ne értsetek. Nekem tetszik meg oda vagyok érte, de azért egy kis "tupír", egy kis "festés" azért ráfért volna. De nem leszek telhetetlen :D