18976
-
hátha csehítés volt
szorongtam is emiatt mikor a cseh elvtársakkal elbeszélgettünk O -
én a grafikai tupírra gondoltam! az biztos nem lesz! adatbázis frissítés, meg a szaggatás javítás lehet, de grafikán szerintem semmit nem javítanak csak "PC-sítik"! -
Ezek szerint át lehet majd írni a játék szövegeit? Vagy eddíg is át lehetett? Mert ha igen akkor lehet majd rá magyarasítást készíteni 
-
Tom de most még észreveheteőbb. Meg nem mondtam, hogy eddíg nem volt olyan hogy visszaszaladt a labdával... :) -
1ébként nem biztos hogy ilyen 1értelmű ez a "Nem" Hedge! Mert most ugye kiderült,hogy a PES4,ami okt.-be jön sokkal frissebb adatbázissal fog jönni (még szép)thx. Mohus, megaztán !2 hónap! alatt,még szépen javítgathatnak a gammán bármit (ha nemis PS2-re,de PC-re,miért ne "naggyon remélem" lásd pl. belassulás!)
Személy szerint legalábbis bizakodó vagyok !
-
Már alig várom okt. 22 -ét !!!!!
-
A japánul nem tudóak:)
First Winning Eleven 8 translation patch now available!
The first English translation patch for Winning Eleven 8 is now available, thanks to Fernando and Polter2k.
For download links and more information on how to use this patch
Click Here.
This is still work in progress but should be good for anyone who doesn't want to play WE8 with Japanese menus any more. More patches to be released soon. Keep an eye on the thread for the latest news.
Here is an image to show what the patch does:
-
Pro Evolution Soccer 4 to Have Updated Leagues
Winning Eleven 8 may have featured the teams from last seasons top divisions, but Pro Evolution Soccer 4 is set to have updated leagues. For the English sides Leeds United, Leicester City and Wolves have all been replaced in PES4 with Crystal Palace, Norwich and West Brom.
This news comes from the PESLeague finals where a playable beta version of Pro Evolution Soccer 4 was on show. The game also appeared to have much more up to date rosters. And with still 2 months to go, it's a promising sign that further updates may still occur. The slowdown is unfortunatley still there when the box becomes crowded, but this is still expected to be rectified before the final release in October.
csak ne szagasson....nem lenne méltó a sorozathoz... -
már kijött
PS2 DVD Japáni... -
OPM #395 #307 -
Mikor jön ki a játék? én már nagyon várom -
OPM #393 #370 -
Petya777 #392 Link? -
Hedge: Beckham szabadrugásnál eddig is így mozgott, opm pes3-ban is volt hogy a labdáért szalad a kapuba hogy gyorsabban végezze el a közepet -
sztem nem! :) -
majd meglátjuk Hedge ,hátha lesz benne PC-re!"1kis tupír" -
Na kicsit OFF. na most töltsd le ezt is:
http://files.filefront.com/3583251;/socceraccess/fifadimensions/fifa2005/video
és kiváncsi vagyok a véleményedre a FIFA 2005 topikban! az enyémet megváltoztatta :D -
Stadionok a játékban
1: San Siro (Italy)
2: Camp Nou (Spain)
3: Highbury (England)
4: Amsterdam Arena (Holland)
5: Olympiastadion (Germany)
6: Stade Louis II (France - Monaco)
7: Old Trafford (England)
8: king Fahd International Stadium (Saudi Arabia)
9: La Bombonera (Argentina)
10: Vodacom Park (South Africa)
11: Ohio Stadium (USA)
12: Stadio Delle Alpi (Italy)
13: Stadio Olimpico (Italy)
14: Ennio Tardini (Italy)
15: Stamford Bridge (England)
16: Anfield (England)
17: Parc des Princes (France)
18: Stade Velodrome (France)
19: Westfalenstadion (Germany)
20: Rasunda (Sueden) WE-Shop
21: St James' Park (England)
22: De Kuip (Holland)
23: Sapporo Dome (Japan)
24: Kashima (Japan)
25: Yokohama International (Japan)
26: Nagai (Japan)
27: National Stadium (Japan) -
ja a jóreggeltel is P -
teljesen egyetértek -
Eh ahogy 11-esnél a kapus felemeli zavarásképpen a karjait :D kész! nagyon jó! Viszont zavart hogy elnyomja a gólörömöket :( bár Henry olyan sután futott, hogy félő ezeken nem túl sokat javítottak!
A gép nehézségi szontje egyébként szerintem nem lehet több 2*-nál. 3*-on már nem fut be az AI ekkora területet a labdával, inkább passzol.
Ajánlom megnézni egy szabadrúgásnál Beckham mozdulatát. Még távolról is tökéletesen felismerhető. Nem hazudtak a készítők!
A sérülés, lap és csere animációk nagyon ott vannak. De azért remélem nem csak 1-2 lesz belőlük. Nehogy már a második meccs után el kell nyomnom őket.
Ha megfigyelitek rengeteg új apró mozdulat és animáció van. Főleg a kapusoknál. Dühösen integet amikor hagyod szabadon lőni az ellenfelet. Az erős de nem helyzett lövést kicsit hátratántorodva a mellkasához szorítja. Az említett tellegetés a 11-esnél! Na de a legjobb a videó kb 6-7. perce közötti Arsenal támadáskor. Amikor Casillas egy lövést reflexből, állva a bal kezét kinyújtva blokkol! Nagyon durva! alig észrevehető de pöpec!
Jah kiírja a meccs végén hogy mennyit hosszabbít! :P
Szóval! Bennehagytak mindent ami a PES3/WE7-ben benne volt + hozzányomtak még egy temérdek általunk is elvárt újítást, fejlesztést és javítást. Az eredmény szerintem ismét egy nagyszerű futball "szimulátor". Egyetlen sirámom a grafika. Félre ne értsetek. Nekem tetszik meg oda vagyok érte, de azért egy kis "tupír", egy kis "festés" azért ráfért volna. De nem leszek telhetetlen :D -
amúgy reggelt' :D sajnos még mindíg nem jött le a havernak a cucc. Én neki sem látok inkább tölteni! :( -
na van videó... kapom is le azonnal :P -
mérd le az egész meccs lejátszási idejét és pontosan megtudod -
Gabe18 #380 Felötlött bennem is hogy maga a felvétel "gyors",de nem voltam biztos benne hogy most mi van.Remélem igy... -
Ugyebár egy felvett anyagnál a sebesség általában nem egyezik
ha nézed az időt rájössz a trükkre
Sokszor gyorsítva vesszük fel, hogy kisebb helyre több infó beférjen.
Énis szoktam alkalmazni aztán később lelassítom a lejátszást. -
Jah meg a partjelző mutatja a cseréknél a táblákon a játkosok számát 
De nagyon kira lesz már várom
-
Ja igen
meg úgy látom jobban beindulnak a játékosok -
OPM #376 a gyorsaság nekem is feltűnt. a we7-ben nem lehetett a játék sebességét állítani?
de ha jobban megnézed, a mozgások sokkal részletesebbek, és grafika is szebb mint az elődben! (nem a császár
-
Gabe18 #375 Nem tudom,észveszejtő újitást nem látok azért,bár bőven elég ha néhány gyengébb pontot kijavitanak.Hacsak azt nem hogy mintha irreálissan gyors lenne az egész.Szóval túl gyorsan történnek a pályán a dolgok.Pillanatok alatt el lehet jutni egyik kaputól a másikig,villámgyorsan mennek a passzok,stb...
Szóval tavaly egyeseknél túl lassú volt,nehogy ez meg túl gyors,és ezáltal túl arcade legyen... -
OPM #374
hát ez iszonyat jó játék lesz!
a 11es előtti szituáció is nagyon jól meg van csinálva és arról már nem is beszéljünk, amikor Raul fut a kapuba a labdáért, hogy minnél gyorsabban elvégezzék a középkezdést...
-
OPM #373 már húzom is :)
milyen minőségű? -
Hát a két kapufát és a 2. gólt érdemes közelebbről megnézni
nemrossz
És van csereanim és hosszabításjelzés nameg egy sárga ürge P
-
így ilyen kicsiben olyan mintha igazi meccs lenne :D -
Here's a full Arsenal vs Real match.
klikk -
Ezek már voltak?
Ha nem van még

-
szép körút! nekem idén csak a Balaton marad :) majd jövőre :P -
DE
Horvátország
Szerbia
Montenegro
Ja és Albán képek hamarosan az utazás topicban
klikk -
OFF
Szervusz Brekusz! Merre jártál? Csaknem nyaraltál?
ON -
jó reggelt