• supersheep
    Á... hagyom a fenébe youtubén végig néztem mindkét végét azt jovan.
    Most nincs kedvem ujra kezdeni má csak azé is me hiába jutnék vissza én a dahaka ölős végét szerettem volna de ahoz kell a 9 life upgrade nah nekem abból van 2 ^^ugyhogy igyis ugyis ujra kéne kezdenem de most nem fogom.
    Amugy meg csak azé vettem meg a WW-t me az elmúlt napokban virusos volt a gépem azt amig ujra lett rakva meg minden töttörötöttörö addig ne untkozzak végre végig vittem a sands of timet aztán az iskolámhoz közel van egy Tesco mondom benézek veszek valami ujat PS 2-re míg szar a gép aztpont ez akadt a kezembe. Hát mondom jo volt az 1 megnézem mien a 2 le is volt árazva... Tökéletes mondom... hazavittem aztán jol el is akadtam :D nem baj majd ha megin szar lessz a gépem (ami remélem nem a közeljövőben lessz) elkezdem előről és akkor már ugy csinálom hogy szedem a life upgradeket... De amugy kössz a videókat meg mindent
    Amugy meg a kovászos Ubisoftnak is lofaszt a seggépe igy félre vezetni a pór népet :D lehet csak én vagyok ijen hülye de akkor is az objectivéknél mér azt irja "find empress kaileena in the present"? Kajakra azthittem hogy nem követni ke hanem el kell mászkálni ien idő ganékhoz(me mondom ha követem akkor ugyanaz fog történni mint először nem?...azt kiderül hogy mégse).Azt jól be is nyaltam :) mé nem az irja "Follow empress Kaileena(and FUCK her...FUCK her HARD... or something XD)" Mind1 sztem a prince of persiát nem erőltetem a közeljövőbe de maj ha megin JÓÓÓL elakadok még föl nézek a fórumra (má csak azé is hogy JÓÓÓL körbe röhögjetek xD) Nah bye all és thx a helpet meg a videót meg ugy mindent!