• supersheep
    Képet nem nagyon tudok küldeni mert playstation 2-n tolom.
    DE ott vagyok hogy már egyszer megöltem kaileenát jól föl is robban aztán videó üldöz dahaka utána herceg depis me rájött, hogy ő csinálta az idő homokot és utána meg kell keresni azt a maszkot.Nah az megvan át is változtam végig mentem mindenen utána main hallba elkapja a másik herceget a dahaka utána ojan fekete csápos homokganéból vissza változok rendes herceggé (me lejön a maszk) aztán bemegyek a hourglass terembe (megin) kaileena mondja a szövegét (megin) és utánba az a feledat hogy meg kell találni kaileenát a jelenbe.Nem mentem utána me mondom ha megin megölöm ugyanott vagyok mint először szóval el kezdtem keresni ien idő portált hogy vissza megyek presenbe és ugy megyek a trón terembe és akkor elvileg az lenne ha presentbe ölöm meg akkor a maharajja nem tudja ellopni a homokot a herceg sose nyitja ki és a dahaka békénhagy legalábbis én ezt vettem le az átvezető vieokból... Csak az a baj hogy hüje fejemel elmentem a hourglass teremből a sacrefical altarhol ahol shadeet megöltem még az elején csak ott beragadtam me nem tudok vissza jutni oda az aljára mer fölugráltam az idő portálig és se presenbe se past-ba nincs vissza út és csak 1 elmentésem van szoval van egy ojan érzésem hogy kezdhetem előről...Szóval most az a legnagyobb bajom hogy a sacrefical altarnál ha a kút után átugrok a másik oldalra a nagy kőhöz ahonnan a portálhoz kell fölugrálni rudakon na ha én ott átugrok akkor hogy kerülhetek vissza mer pastba semmi vissza utat nem találtam... Presentbe meg ha a portálhoz vezető úton vissza megyek nem ahoz a teremhze jutok ahol shadeet megöltem (ahol az első life upgrade van) hanem ahoz a teremhez ahol először üldözött a dahaka (mikor leugrik egy kő mögé a herceg a dahaka kiüti a falat és nem veszi észre a herceget a kő mögött és akkor kell oda ugrálni ahol kiütötte a falat és utána üldöz)DE valamiért most nem tudok oda ugrálni mert valami bug miatt nem kapja el a peremet ha oda ugrok szal most nem nagyon vágom én se hogy mivan de kössz a videókat valameikbe csak benne van hogyan kell a sacrefical altarból valahogy vissza keveredni a main hallba