Hansy#9479
ma áthívott a haverom hogy megakadt ott ahol a csajt kell megmenteni azután a fenti mentésnél. én tudtam merre kell menni és megcsináltam a pályát de mielőtt kész lettt volna lementettem és bementem a homokizéba. a követkesző rész az amikor az a fekete szörny izé üldöz na szal mentem és amikor leugrottam be kellett volna jönnie a videónak hogy a szörny kitöri a falat és továbbmegy. de nem jött. na mind 1 gondoltam játékhiba. eljutottunk odáig hogy a nem kitört fal előtt bemásszunk de nem lehetett. leugrottunk és ujbóól kezdtük a mentésnél de nem a herceggel voltunk. vagyishát a hercegnek csak a feje meg a kardja volt meg a többi láthatatlan jót röhögtünk aztán ujból betültöttük a mentést. de akkor se a herceggel voltunk. hanem azzal a hulla kinézetű izéval aki amikor a shadee-val harcoltunk akkor fent volt a videóba egy mozdó kövön, ha valaki nem tudja segítek mert én már továb eljutottam az aki egy bárdot dobott felénk később és mi kihajoltunk előle. na szal azzal voltunk de a fegyvereink ugyan azok meg minden csak a testünk más. akkor se jött be a videó. ezek után kiléptem és visszatöltöttem azt a mentést amiről az elején beszéltem akkor a herceggel voltunk. megcsináltam mégegyszer de akkor már minden rendben volt. bejött a videó. csak két gondolatunk van vagy kód bár nem direkt és én úgy tudom hogy nincs is hozzá kód vagy játékhiba amit én erősen kétlek