Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
homokóra.... sztem a homok maszkra gondolt és azt majd mellesleg attó függ hofgy hol vagy...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SiZo91
hallod KIS KOS! szerintem te rossz nevet választottál magadnak, mert neked a KIS FOSt kellett volna választanod!
------
stewee: ááááááááááááááááááááááááááá XD XD XD XD XD XD homokórát????!!!! XD azt úgy tudod megszerezni, ha elmész a jövõbe és hozol egy emelõdaurt és visszajössz megint a múltba és kiviszed onnan XD XD XD XD XD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Picar77
homokorát? lol :DD
elmész és veszel a piacon :DDD

()() (^^)

mikor lehet megszerezni a homokórát? mert soxor leesek és unom már hogy újra kell játszani egyes részeket. trainerrel meg örök homokot adok magamnak, de addig el is kell jutni

nehogy hurrogjon vki, mostanában munka mellett alig van szabadidõm, és nem ugyanazon pályarészek ismételt ugrálgatásával akarom tölteni ha már géphez jutok, hanem szeretném végigvinni ezt az izgalmas történetet, mert az elsõ két rész korszakalkotóan nagy volt, gondolom ez is az

Looooser
kongy te csak egy adott pontiig olvasol vagy végig olvasod aztis amit a pro-ra kontráztunk, mert ha végig olvasnád és nem csak baromkodnál
1észre vennéd hogy már rég elküldtük a picsába
2 nem kapnád az idegesítõ beszólásainkat
HASZNÁLD AZT A CSÖKÖTT SZÜRKEÁLLOMÁNYOD BAZZZZME'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
1: A pirosruhás csajnak neve is van:Kaileena
2:Ez egy pofon1cerû rész nemtom mér akadtál el
3:Annyira logikus h az már fáj!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Picar77
:D

()() (^^)

Looooser
ha én lenneék titeket dobnálak ki elõször

Picar77
ja nem ártana

()() (^^)

SiZo91
bazz, ilyen lámákat már....az ilyeneket automatikusan bannolni kéne.....kéne ide egy normális házigazda....

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
forgasd a kart s menj a másik irnyba... ja van egy rész hogy a nagykapunál a szakadékba lekel ereszkedned hogyha le van engedve akkor ha a kapuval szembe állsz akkor le van engedva jobb sarka oda állj le és ugorj le :) jó tanász 3x-es full hp-t kapsz...

Picar77
olvass talán el egy végigjátszást ha már láma vagy

()() (^^)

Na valami ötlet ,hogy cisnáljam meg azta részt amikor megapom a Lion Swordot
és a piros ruhás czaj ott áll annál a tekerõs kar elõtt.
Picar77
igen
kezd el játszani és neked is lesz

()() (^^)

tud valaki mentést ajánlani?
Bocs ott járok ,hogy megkaptam a Lion sword-ot és a piros ruhás csaj ott áll.
Picar77
nem baj az legalább haldunk a 10000 felé azt még topic halál elött el kéne érni

()() (^^)

Kongy
Mit akartál te arra ugrani? :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Akkor minek kérdezel ha pofon 1cerû és ugyis rájössz? Fölösleghesen töltöd a topikot :D

ez is megvan már
jól van na, én is rájöttem már.

de közben van egy máisik kérdésem: megkaptam a kardot a piros ruhás nõtõl, beletettem a foglalatba, elfordítottam 180 fokkal a kart, és most valahogy le kéne jutnom a "párhuzamos falak segítségével". ezt írja a végigjátszás. na de hogyan?
csak egyszer kell megnyomni az "R" betût nem pedig folyamatossan
Looooser
mivel csak 1 mondatot írtál hogy el vagy akyadva amibõl baromira nem tudjuk megállapítani hogy merre jársz tesszék egy tökéletes végigjátszás:
http://www.zanzarah.hu/popww/

megszereztem az idõ lassításának a képességét, és most használnom is kellene, amikor ráállok egy kapcsolóra, és egy ajtó kinyílik, le kéne lassítani az idõt, hogy át tudjak menni az ajtón. azt írja ki a játék, hogy nyomjak R-t a lassításhoz. de azzal az idõt tekerem vissza, nem pedig lassítok. szóval hogyan kell lassítani az idõt?
Elakadtam a két toronynál a végigjátszas is csak ezt írja:
Folytatás: Most vissza kell menni az elágazó szobába (múlt). Ott a portál elõtt máshogy is le lehet jutni, csak a
másik irányban.És hol???????????????Erõl a részrõl foggalmam sincs.<#help><#falbav><#rinya><#confused>
Picar77
erre illik is :D

()() (^^)

rájöttem
itt van hozzá kép

http://media.proxnet.hu/upload/20070429/17470023362.jpeg
kérdés: hogyan lehet olyan kötélrõl jobbra ugrani, amivel nem lehet lengeni??

akármilyen irányt nyomok, mindig csak a kötéltõl (faltól) elfele ugrik, nem pedig a fallal párhuzamosan jobbra.

szóval hogyan lehet?
Looooser
Danke köszi stb...
----
most is hardon indítottam el XD...
----
De kongy mindeni jól tudja hogy a T2T ugyanolyan nehéz mint a SoT a ww a legnehezebb rész pedi nem is olyan nehéz....
be a várba ki a kertbe indítsd el a tornyot át az órába indítsd el a tornyot gyõzd le az empress-t fordítsd vissza cselekményeket mny az arénához vedd a börtön után fel a maszkot írd át a múltat öld meg kaileenát vagy gyõzd le a dahakát....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
Grat!Én még csak ízin és normálon vittem végig,nem ezt hanem a T2T-t! :D

SiZo91
szintén

Picar77
Boldog szülinapot Looooser

()() (^^)

SiZo91
hát na, akkor pro vagy ^^ meg ha nem vered nagy dobra, akor nem vagy kocka ^^

Looooser
akkor en pronak szamitok vagy 5 szor vittem vegig hardon.... csak nem szoktam nagydobra verni....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SiZo91
á-á easy való piskótáknak ami egyenlõ noobokkal, én így értettem. normal való a normáls jártékosoknak, a hard pedig való, proknak :D

Looooser

felteszem a ww-t
mert hiányom van meghalt a ps igy marad a gép...

Looooser
a normal meg a noooboknak szvl kb olyanoknak mint GT meg te (mein kampf)

SiZo91
je de akkor is, az esay piskótáknak való<#nezze>

Kongy
hát,a normál se sokkal nehezebb mint az ízi...

Picar77
A normal is, azzal csak elöször jó játszani, másodszorra már hardon kell

()() (^^)

SiZo91
ez easy piskótáknak való ^^

Kongy
énis csak easy-n és normálon :D

SiZo91
hardon nem jáccok csak normalon ^^

Looooser
óóóóóhhhóóhhóóóóó tévedsz pajtikám játszál hardon es meglátod, hogy még spider sworddel is igényes harcot tudsz leejteni ha két kardod van.......

SiZo91
szeirntem egy pengéve lsokkal izgalmasabban lehet harcolni, mert azzal sokkal tovább is art és nem úgy kell harcolni, hogy nekiesel valakinek és pörögsz egyhelyben, hanem ugrálsz összevissza és van eseménye a harcnak :D

Kongy
ez a módszer is bejön...általában :)

Looooser
használd a forgós támadásokat

Kongy
1ébként most vagyok a kertekben elõször,és jósok a rabló...ket célszerû úgy kinyírni hogy elrugaszkodok a falról és átszúrom a karddal. Csak le ne ugorjak a szakadékba XD XD XD

Kongy
Én meg tom ha futok a falon üvölt és bedönti mögöttem XD