Én nem emlékszem, hogy mozgásérzékelős gránát lett volna, de elkpzelni sem tudom, hogy mire gondolsz. Kilövöd, és nem robban fel, csak vár, hogy arra menjen valaki?
Ilyen csak aknából volt, ott is pluszban kellett rászerelni az aknára vagy a mozgást, vagy a hőt érzékelő kiegészítőt.
TreDoR te tényleg mindent kipróbálsz. Igazából azért nem szoktam közelharci fegyverekkel nyomulni, mert mondjuk a cyborgok ellen, nem igazán küldeném oda at emberemt, mert, biztos, hogy azelött észrevenne, mielött lekaszabolnám, másrészt nem tudom, hogy mennyi ideig tart a kardos támadás, de a géppuskás már 2.0 alatt kivitelezhető, és 5 db páncéltörő lövedékkel a testemben, nem bizti, hogy úgy ugrálnék... Illetve késöbb a wargotok ellen, amikor 7-8 fős csoportban mászkálnak, akkor kész kivégzésnek tartanám bárkit is közéjük küldeni... persze, gondolom majd bebizonyítod ennek is az ellenkezőjét.
Egyszerűen összeállítottam egy csapatot egy felszereléssel, amit ideálisnak tartottam, és megmaradtam annál az összeállításnál.