A láthatatlanságról csak annyit, hogy ha jól értettem a dolgokat, mert csak átfutottam, akkor a láthatatlanságod három részből ál, vizuális, hang és pszihonikus. Na ezt tedd be egy slotba!!! A területre ható álcázás is csak 4 méterre szól, továbbá időkorlátjai vannak ezekenek az álcázóberendezéseknek. Tehát küldetés közben be kell kapcsolni őket.
Arról nem is beszélve, hogy arra az egy slotra tehetnél még energiapajzsot, vagy olyan orvosi ketyerét, amely segítségével akkor sem halsz meg, ha az életed teljesen átmegy pirosba...
Ezek után úgygondolom, hogy nem kell annyira sokat várni a láthatatlanságról, szerintem egy energiapajzsnak sokkal nagyobb hasznát lehet venni. Szerintem.
Ja, ajtós problémám nekem még nem volt, bár én nem szoktam csukogatni az ajtókat. Sőt egyszer az is előfordult, hogy átmentem a falon, a többiek az ajtón, a sor végén álló pszihóm, meg fogta magát és átment a falon. Kicsit csodálkoztam, de hát ez van...
A ti embereitek sem képesek módosítani az előre eltervezett útjukat, ha veleki megáll előtte? Főleg a csoportos mentéseknél szokott előfordúlni, hogy azon nyavajognak az embereim, hogy nem tudják elérni a célterületet. És semmi más nem történt, csak annyi, hogy az egyik ember, akit ki kellene menekíteni, az megállt előtte. Az, hogy megpróbálja megkerülni, ááá, az nem menne. Ilynekor legszívesebbben lelőném a hülyéket...