• PyRex
    #68
    "...két molex csatira. Nagyon okosan"

    NAGYON OKOSAN??? LOL! Te mekkora baromságokat írsz!

    Arról meg ne is beszéljünk, hogy mekkora égés a kártya fogyasztása. Jöttök itt azzal, hogy DirectX 9.0c - nos az ATi, csak a PS3.0 hiánya miatt marad "b", de - mint olvashattátok - azért rengeteg dolog belekerült az X800-ba, ami túlmutat a PS2.0-n.

    Ezen kívül: "mekkora erőtartalék van az NV40-ben" - LOL: és az X800-ban szerintetek nincs? Vajh miért van az, hogy képminőségben MÉG MINDÍG az ATi vezet torony magasan, emellett ha az anizotropikus szűrést is bekapcsolod, akkor igen nagyon ráver az nVidia kártyájára.

    Aszongyátok, hogy azért kell az NV40-nek a qrva magas fogyasztás, mert hűdemilyengyorslesz, ésatöbbi. Meg a +sokmillió tranzisztor. Ez mind csak BLABLA.

    Akkor az ATi vajon hogy tudta megcsinálni, hogy a legújabb kártyája még a 9800XT-nél is kevesebbet fogyaszt, miközben a teljesítménye drasztikusan nőtt...??? A mostani 9800-as (sima, pro, xt) kártyákat PASSZÍV HŰTÉSSEL lehet hűteni (ZALMAN borda, és ha a 9800XT-t lehet, akkor az X800-ast is, ami kevesebbet fogyaszt ugye...), ezt mikor fogod megtenni az NV40-nel??? NA EZ A LOL! :)