szerinted?!
  • sz4bolcs
    'Nem kell hozzá különösebb jóstehettség, minden rend után káosz jön és minden káosz után rend, drámák és katarzisok sorozata a létforgatag, mert ami kinn van az lényegileg az ami benn. Bennünk is néha felgyülemlenek a meg nem emésztett dolgok és néha kisülnek, szerintem így van ez kollektívan is.. most kisülünk. Én az objektivitást abban látom, hogy ezeket a dolgokat mint egy kívülálló szemlélem, mintha nem lennék része (mint ahogy lényegileg nem is vagyok) és így egész érdekes, sőt hálát adok a sorsnak... bárkinek, hogy ilyen időkben születhettem, hogy megtapasztalhatom ezt is. A "kívülálló" embert azért tisztelem és azért választom a kétségtelenül nehezebb kívülállóságot, mert értékesebbnek tartom, mint a csordamentalitást (amit szintén megtapasztaltam), de pusztán csak azért mert kevés van belőle.
    Ennek a világnak az összeomlása után is lesz egy jobb világ amikoris elkényelmesednek az emberek elfelejtik azt amit megtanultunk, megint hülyék lesznek és minden kezdődik előről. teljesen fölösleges emiatt aggódni inkább dőlj hátra és élvezd...

Amit ebből ki akarok hozni az az, hogy mindenkinek "igaza" van, annak is aki a véget hirdeti (hisz eccer mindennek vége van) de annak is aki szerint minden OK, hisz eccer minden rendbe jön aztán megint eromlik.. Isten ezzel játszik, ez van :)'