szerinted?!
  • htr93
    na és ő kitalálta hogy szeretne járni egy osztálytársammal, aki, bártalán ezt még ő sem tudja, de lehet hogy csak én feltételezek hülyeségeket,szal arra gondoltam hogy csak felejtésre kellett volna neki, igazából nem is szereti vagy ilyesmi... Na tehát azt mondta ez a lány, mitán elolvasta a tollra írt szöveget: Jó humora van? hát ez az utolsó mondta valahogy nem stimmel..(semelyik se, de mindegy) és ezek után, elkezdtem nézni, hogy a sok diák min is röhög valójában. meg a lány. az osztálytárs viccein röhög mint az állat, miközben én fogom a fejemet hogy mijen idétlen poén ez. szinte már tök mindegy hogy mint mondott neki, röhögött. de... rendben, tényleg nem vagyok vicces, de igazából senki, seeeenki sem vicces ebben az osztálybanXDXD ekkor elhatároztam, hogy nem fogok mindenféle hülyeségen röhögni, szinte már feleslegesen, csak a tényleg humoros dolgokon. 2 hét múlva a csaj meg is kérdezte hogy miért nem vagyok vidám már jóójóó ideje..namind1. Aztán arra is gondoltam, pl, hogy miért van az, hogy mások értelmetlen mondataira odafigyelnek, szinte már ugranak, függetlenül attól hogy a mondandó érdekes e vagy nem( az ugrálók alatt éppen lányokra gondolok), én meg hiiába ordítok be akár érdekes dolgot, vagy egyszerűen a KÉRDÉSÜKRE a választ, észre se vesznek. eztán, immáron megkérdőjelezve a beszéd értelmét, ezért erre is gondoltam : mikor már több napja azon filózok hogy mi a rák értelme van az életemnek, miért gondolkozok azon hogy mi a rák értelme van az életemnek, és hogyan kéne értelmet adni neki, akkor miért jön oda valaki és áll neki izomból megállás nélkül beszélni számítógépes játékokrólXD ezért, kitaláltam, hogy csak akkor szólok másokhoz, ha van mondanivalóm, vagy akarok tőlük valamit. kb 2 napig bírtam, aztán nekiálltam valami teljesen lényegtelen hülyeségről beszélni.

ennek az egésznek a lényege a következő: Ha csak lényeges dolgokról beszélünk...nem beszélünk senkivel? mi lényeges dolog? szal miközben csöndben maradok, azon gondolkozom, miért vagyok csöndben, és mi ami hogyan kéne számomra elfogadhatóan, de helyesen élnem ahhoz hogy jobb legyen nekem, milyen gondolatoknak kéne vezérelniükXDXDXD csöndben vagyok, és azon gondolkozom, hogyan szüntessem meg ezt az állapototXD áá tök furcsa hogy már majd 1 hónapja ezvan, és mikor leírom, rájövök, hogy értelmetlen, vagy csak nemtom leírni, nem összeszedettek a gondolataim.XDXDxdáááááááá