szerinted?!
-
Az a helyzet, a nagy b** helyzet, hogy ne m válaszoltál! A palotapincsi nem farkas, és nem minden kutya farkas, sőt a kutya abszolúte nem farkas, hanem más, mint a farkas. És persze vannak hasonlóságok, örökség a farkastól. De ez fajtánként eltér. Az emberben pl minden állat öröksége fellelhető.. pontosabban, ha nem is öröksége, inkább tulajdonsága. Pl féreg, anyatigris, úgy jár, páva, akármi.. az állatok tulajdonságai ott vannak a felnőttben.
JA és az ugráló üdvözlés onnan is van, de honnan tudod, hogy CSAK onnan? Miért nem lehet onnan IS? A nyugati leegyszerűsítő sematizáló gondolkodásmódod teret adhatna inkább egy keleti "a valamit és annak ellenkezőjét és módozatait is lehetségesnek tartó" gondolkodásmódnak.
"Persze, nem tartja be a szabályokat, és akkor otthagyják, boldoguljon egyedül " UGYANEZ van az embernél is. Csak itt a börtönben már gondoskodnak róla, kivéve ha nem ott van, mert mondjuk hajléktalan.
"Akiknek nem tetszik azok nem viselik el és mennek tüntetni.." Tehát az ember ha nem visel el valamit, megy tüntetni. Értem. (Vagyis nem értem, csak úgy teszek, mintha természetes dolog lenne, közben sejtetem a látszatot, hogy szerintem nem így van. Szarkasztikus humor.)
"A TE "Vezetőd" nem a család része, az annyiszor változik ahány helyre mész. "
A farkasfalka se egy család! Az elefántcsorda se. És mindezen csapatban élő állatok egyedei megtehetik, hogy elmennek más csapatba, és a Főnök ugyanúgy változni fog, akármerre is megy.
Úgy érzem nagy félreértések vannak itt a fejben, de én okítalak, amíg lehet.