szerinted?!
-
Az én életemben akkor történt a legnagyobb változás, amikor a legboldogabbnak éreztem magam. Nálam meg az őszinteség okozott bajokat. Őszintén mondtam el hihetetlen dolgokat, na meg is lett az eredménye.
Akkor ez arra utalna a te általad leírtak alapján, hogy hazudjak? Nem akarom elhinni...A valóságról beszélgettünk, de az én valóságomnak része volt az ún. poltergeist jelenség-sorozat, meg egyebek. Tapasztalatból mondhatom, aki még nem tapasztalta a saját bőrén inkább örüljön neki, mint vitatkozzon, hogy valós-e vagy sem. Nem volt egyikúnknek sem séta galopp, és most azért írjam le, hogy nem is volt ilyen, mert vitatják? Nem fogom meg tenni, legfeljebb nem beszélek róla. Önmagamat, a saját valóságomat nem adom fel senki elméletéért. Annyit tudok megtenni, hogy nem beszélek róla, se megváltoztatni, se elfelejteni nem tudom. Ha hülyéznek miatta akkor sem. Részemről ennyi.
Ja, leellenőriztem, nem sikerült olyan légmozgást huzatcsinálással sem előállítanom, ami ugyanúgy mozgatta volna a függönyt, ja a régen himbálózó csillár sem moccant annak hatására, hogy teljes erőből csapkodtam az ajtót. "szelaví"....Ha nektek gondot okoz, hogy léteztek ilyen jelenségek és előfordulhatnak a jövőben is, nem fogok írni róla. Nekem már nem okoz ezekről nehézséget beszélni, írni, de a reakciók ellen már nincs kedvem küzdeni.Ennyi.